Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΦΙΛ. ΠΕΤΡΟΥΣΚΑΣ προς ΜΑΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΑ..."ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ" !!!



Σε μεγάλη ένταση βρέθηκε πριν από λίγη ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βαθέος που συνεδρίασε με διάφορα θέματα και αποδείχθηκε πως δεν είχαν (όπως προκύπτει) και μεγάλη βαρύτητα, αφού το ενδιαφέρον τράβηξε οι τοποθετήσεις και ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων για θέματα που βρίσκονταν εκτός ημερήσιας διάταξης.
Ένα από τα θέματα που έθιξε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Μαν. Βασιλειάς ήταν η ενημέρωση που ζήτησε από τον δήμαρχο για την καταστροφή που έχει προκύψει στον Κότσικα από τα μπάζα του περιμετρικού που μεταφέρθηκαν εκεί, ήταν ο δρόμος που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Γάγγου, ήταν τα έργα του βιολογικού που έχουν σταματήσει κ.α.
Αυτό που δημιούγησε όμως την μεγαλύτερη ένταση ήταν η τοποθέτηση του κ. Βασιλειά για την γιορτή του Αγ. Αρτεμίου, καταγγέλοντας τον δήμαρχο πως με την συμμετοχή του Δήμου στο να καταθέσει στεφάνι, συμμετείχε σε μια γιορτή μίσους και διχασμού που είχε να γίνει από το 1972!
Αυτό προκάλεσε ένταση και αντιδράσεις όχι μόνο από τον δήμαρχο αλλά και από άλλους συμβούλους με αποκορύφωμα τον χαρακτηρισμό του κ. Πετρούσκα που αποκάλεσε τον κ. Βασιλειά "...ΦΑΣΙΣΤΑ", λέγοντάς του πως προσπαθεί να περάσει την δική του τοποθέτηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΝ ....ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!!
ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΟΥ ΚΙΑΛΛΟ ΦΙΛΠΑ!!!!
"@ΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΔΙΚ@ΙΟΣ"