Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΦΙΛ.ΠΕΤΡΟΥΣΚΑΣ για ΜΑΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΑ : "...ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" !!!


ΜΑΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ: "ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ"

Μέσα σε όλη την ένταση που είχε δημιουργηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Βαθέος κ. Πετρούσκας κατήγγειλε τον Δημοτικό Σύμβουλο (συμπολίτευσης) κ. Μαν. Βασιλειά πως έχει πάει τον Δήμο Βαθέος στα δικαστήρια αφού διεκδικεί από τον Δήμο οικόπεδα και ανέφερε πως ήταν μεγάλο του λάθος που επέλεξε τον κ. Βασιλειά να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του!!!
Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Βασιλειά που ανέφερε πως ψευδώς αναφέρει ο Δήμαρχος ότι διεκδικεί δημοτικά οικόπεδα στα δικαστήρια και αυτό αφορά συγγενικό του πρόσωπο και μάλιστα με άλλο ονοματεπώνυμο!!!

Ενημέρωσε το σώμα πως αυτή η επίθεση του Δημάρχου τον αναγκάζει να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ . ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟΝ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΩΣ Ο ΦΙΛΙΠΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΥΣΚΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ....ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ....ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ .....ΛΙΓΟ...ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!500ΧΙΛΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΝΑ.....ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ......ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ .....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!ΔΡΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ...ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΒΑΘΥ....ΑΥΤΑ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΣΕΣ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ...ΔΩΡΑΚΙΑ ...ΕΤΟΙΜΑ ..ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ .....ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!!!!!
"@ΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΔΙΚ@ΙΟΣ"
Υ.Γ.ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......