Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Μέσα σε 7 ημέρες 2ο μπλακ άουτ στο νησί!


Σε διάστημα μόλις επτά ημερών για δεύτερη φορά η Σάμος μένει από γενικό μπλακ αουτ χωρίς ρεύμα δημιουργώντας σχετική αναστάτωση.
Την περασμένη Τρίτη τα ξημερώματα είχαμε για 2 ώρες περίπου διακοπή ρεύματος χωρίς σχετική προειδοποίηση ή ενημέρωση πως υπάρχει αλλαγή κάποιων μηχανών και που ενδέχεται να προκαλέσει αυτή την διακοπή, αλλά και χθές στις 7:20 το απόγευμα για 3 τέταρτα είχαμε γενικό μπλακ άουτ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτού γράψετε οτιδήποτε θα έπρεπε να ενημερώνεστε σωστα από τους αρμόδιους.Τα μεγάλα λόγια που λέγονται και γράφονται χάριν εντυπωσιασμού ,γι αυτούς που ξέρουν αποτελούν γελοιότητες.Η σωστή δημοσιογραφία απαιτεί πρώτα σωστή και αληθινή ενημέρωση

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Αγαπητέ/ή πιθανόν είστε από αυτούς που ξέρουν γι'αυτό και γελάτε.
Συγμώμη για την δημοσιογραφία που κάνουμε...αλλά την δημοσιογραφία που εσείς θέλετε δεν μπορούμε να την κάνουμε.
την επόμενη μέρα του άρθρου που γράψαμε βγήκε στην εκπομπή μας ο Διευθυντής της ΔΕΗ κ. Ζαφείρης και ανέφερε πως αυτά τα 2 μπλακ αουτ "...μας έχουν αναστατώσει και έχουμε ζητήσει απο την εταιρεία (Φιλανδοί) που έχει τοποθετήσει τις νεες μηχανές να μας εξηγήσει τους λόγους που έχει συμβεί αυτό"
Αρμοδιότερος κύριε από τον Ζαφείρη δεν νομίζω να υπάρχει.
Αρα αν νομιζετε πως για εσας αυτά ειναι γελειότητες......τοτε για μας ίσως εχετε πιει λιγο παραπάνω!