Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Επιστολή Πέτρου Γρύλλου για το ακίνητο της κτηματικής υπηρεσίας στο Μαλαγάρι...

Κύριε Φουντεδακη προϊστάμενε της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου στη Σάμο, αναρτήστε η δημοσιεύστε στον τοπικό τύπο τι έχει συμβεί,δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά της δημοπρασίας ,εξηγήστε μας τι συμβαίνει και το ακίνητο το παρουσιάζετε να ευρίσκεται εντός οικισμού αφού δεν είναι και δώστε κάποια εξήγηση πως εξαφανίσθηκαν τα μοναστηριακά κτήματα που αναφέρονται στο συμβόλαιο.
Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά να σας επισκεφτούμε στο γραφείο σας.
Όμως οι πολίτες της Σάμου ζητούν εξηγήσεις.
Μήπως στα μοναστηριακά κτήματα έχει γίνει καταπάτηση και χρησικτησία;
ρωτάμε ..................

Κάνουμε σήμερα ανάρτηση της επιστολής του πρ.Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμίων κ. Πέτρου Γρύλλου σχετικά με το ακίνητο που με πλειοδοτικό διαγωνισμό πουλήθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου σε ιδιώτη.

επιστολή Πέτρου Γρύλλου
"Είχα ξεκινήσει μια προσπάθεια μόλις ανέλαβα γ.γ του Δήμου να συμμαζέψω τα περιουσιακά στοιχεία που ομολογώ ότι είχε κάνει μια καλή δουλειά ο Αντιδήμαρχος πριν από εμένα Σταθακιός.
Μεταξύ των άλλων υπήρχε ένα ακίνητο το οποίο έκρινα ότι ο Δήμος μπορούσε να το αξιοποιήσει για την στέγαση των αυτοκινήτων του,σκουπιδιάρες κ.λ.π.
Αυτό ήταν εγκαταλελειμμένο από τον Στρατό και είχε χρησιμοποιηθεί κατά τον παρελθόν για αποθήκη πυρομαχικών.Μετά από επαφές με τον Στρατό διαπιστώθηκε ότι ανήκε στην Κτηματική εταιρεία του Δημοσίου.
Κάναμε επαφές με το υπουργείου οικονομικών γι αυτό το ακίνητο και για ένα άλλο ακόμα,μιλάμε τώρα όταν ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με υπουργό των οικονομικών τον κ.Πέτρο Δούκα.
Ο φάκελλος πρέπει να υπάρχει στο Δήμο Βαθέος,παρ ότι ο Υπουργός έχει το δικαίωμα εκ του Νόμου να παραχωρεί κατά την κρίση του οικόπεδα του δημοσίου για τις ανάγκες των ΟΤΑ,ο κ.Δούκας παρ ότι όπως μου είπε ο Κώστας Καραμηνάς τότε Δήμαρχος πέραν της άλλης αλληλογραφίας ,ήλθε και σε επαφή μαζί του ,και προτίμησε να μην το δώσει στο Δήμο παρά του ότι εμείς του είπαμε να μη μας το δώσει με κυριότητα αλλά με προγραμματισμένη σύμβαση αορίστου χρόνου και να αναλάβουμε τα έξοδα συντήρησης και επισκευής του.

Αν θυμάμαι καλά και αφού είχαμε φύγει εμείς ,η κτηματική υπηρεσία το έβγαλε σε δημοπρασία προκειμένου να το πουλήσει,παρ όλο που κατά καιρούς έχουν δοθεί κτήματα κρατικά για συλλόγους και άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.

Άλλα δεν γνωρίζω και αναμένω....... "


Αναρτήθηκε από aegaio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: