Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!!!

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Βαθέος κ. Φίλιππας Πετρούσκας έχουμε την εντύπωση πως απευθύνεται σε αδαείς; πολίτες και προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του...απλά και μόνο με ένα Δελτίο Τύπου!

Αναφέρει ο κ. Δήμαρχος πως η εναπόθεση των προϊόντων εκσκαφής είναι ευθύνη του εργολάβου!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ κ. Δήμαρχε κάνετε λάθος!
Όπως (πιθανόν) γνωρίζετε σε ένα έργο που γίνετε, αυτός που έχει την ευθύνη είναι αυτός που κάνει το έργο και έχει υποχρέωση να επιβλέπει αν τηρούνται οι όροι που έχει υπογράψει στις σχετικές συμβάσεις. Δηλαδή 2 μήνες που καθημερινά πήγαιναν τα μπάζα αλλού και όχι εκεί που έχετε υποδείξει εσείς, είχατε την υποχρέωση να τον σταματήσετε.
Δηλαδή κ. Δήμαρχε αν τα μπάζα αυτά ο εργολάβος τα πήγαινε στην πλατεία Πυθαγόρα τι θα κάνατε;;;

Αυτό που μας προκαλεί πάντως εντύπωση είναι πως νιώθετε μεγάλη δυσκολία να αναφέρετε τα πράγματα με το όνομά τους και να πείτε ευθέως ότι οι δηλώσεις που έγιναν (είτε από άγνοια, είτε υστερόβουλα) ήταν του Αντινομάρχη Σάμου κ. Ζάχαρη και σας κατηγορεί ο ίδιος ευθέως ότι έχετε άμεση ευθύνη για αυτό που έχει γίνει στον Κότσικα!!!

Επίσης διακρίνουμε και μια ιδιαίτερη δυσκολία να πείτε και πάλι τα πράγματα με το όνομά τους αφού αναφέρετε πως πως τα μπάζα πήγαν εκεί μετά από συνεννόηση και προφανώς του εργολάβου με εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη του οικοπέδου, χωρίς να λέτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης!!!

Δηλαδή...η Μητρόπολη Σάμου!

Γιατί άραγε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: