Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ Σάμος 29-10-2009

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Π Ρ Ο Σ:

Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο- Δερβενακίων και

Αλέξη Αλέξη

Ταχ. Κώδικας : 83100 Μ.Μ.Ε

Πληροφορίες : Κούλα Καραμηνά-Πόθου

Τηλέφωνο : 2273350495

Fax : 22730 80436

E-mail: typou@samos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Εγκρίθηκαν, από το τμήμα Άγονων Γραμμών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τα επιδοτούμενα δρομολόγια του Ε/Γ «Διαγόρας» στη δρομολογιακή γραμμή Θεσσαλονίκη- Σίγρι-Χίος-Καρλόβασι-Κάλυμνος-Κώς-Ρόδος και επιστροφή, για το χρονικό διάστημα από 31-5-2010 μέχρι 26-9-2010 (Τουριστική περίοδος)
  • Με απόφαση της ίδιας Υπηρεσίας, μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου και του Δήμου Φούρνων και μέχρι την οριστικοποίηση των διαγωνισμών της 10ης και 20ης Νοεμβρίου 2009, τροποποιούνται τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ BLUE VELVET” της Πέμπτης και του Σαββάτου ούτως ώστε να υπάρχει ανταπόκριση με το «Νήσος Χίος ή Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι του Καρλοβάσου.

Με αυτή την προσωρινή τροποποίηση δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους των Φούρνων πρόσβασης προς και από τον Πειραιά άλλες δυο ημέρες της εβδομάδας εκτός αυτής της Τρίτης που το πλοίο της γραμμής προσεγγίζει το νησί τους.

  • Κλιμάκια της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων συνοδευόμενα από τον κ. Νομάρχη, τον Αντινομάρχη κ. Ζάχαρη και Υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφθηκαν τις περιοχές Αγίου Ισιδώρου και Μπάλου Κουμείκων στα πλαίσια των σχετικών αδειοδοτήσεων που απαιτεί η κατασκευή αλιευτικών καταφυγίων εκεί.
  • Στις 27 Οκτωβρίου 2009 ο Νομάρχης κ. Κάρλας και ο Αντινομάρχης κ. Ζάχαρης παρακολούθησαν τη Σχολική γιορτή που διοργάνωσαν η μαθητική Κοινότητα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ιστορικό Σχολείο του χωριού Πλάτανος ,για την εποποιία του 40.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: