Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Έσκασε ΚΑΝΟΝΙ στην αγορά...της Σάμου

Μεγάλο ΚΑΝΟΝΙ έχει σκάσει όπως φαίνεται στην αγορά της Σάμου και έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε πάρα πολλούς επιχειρηματίες του νησιού.
Οι καταγγελίες αφορούν τον εργολάβο του έργου της μεταστέγασης του ΙΚΑ στο κτίριο των πρώην αποθηκών "ΈΡΜΑΝ".

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή μας ένας γνωστός ξενοδόχος της πόλης της Σάμου, ήταν σε έξαλλη κατάσταση αφού όπως είπε στον ίδιο χρωστάνε περίπου 7.500 €, αφού φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του για αρκετά μεγάλο διάστημα υπαλλήλους από τα συνεργεία του εργολάβου.

Κάνοντας μια έρευνα διαπιστώσαμε πως το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό αφού το ύψος του "κανονιού" που έχει χτυπήσει την αγορά, ξεκινά από τα 150.000 € και μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 250.000 € !!!

Το φέσι αφορά πολλά ξενοδοχεία, μάνδρες οικοδομών, εστιατόρια, καταστήματα και εταιρίες με είδη υγιεινής, κλιματιστικά, εξοπλισμούς γραφείων και πάρα πολλούς άλλους επαγγελματίες.

Όλοι ζητούν από κάποιους θεσμικούς φορείς να παρέμβουν αφού το συγκεκριμένο έργο αφορά δημόσια υπηρεσία και σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις για τους θιγόμενους.

Ήδη το θέμα το εξετάζουν νομικοί και σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται το θέμα να φτάσει μέχρι και την Βουλή!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον μηχανικό του έργου που βρισκόταν στην Ζυρίχη (όπως μας είπε) και μας δήλωσε ότι πράγματι αναγνωρίζει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον εργολάβο και υποσχέθηκε πως και αυτός θα πιέσει για να υπάρξει λύση στο πρόβλημα.

Σε επικοινωνία με τον εργολάβο που προσπαθήσαμε να κάνουμε, δυστυχώς δεν το καταφέραμε αφού το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνεχώς απενεργοποιημένο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος βρε παιδιά.Ολα τα λαμόγια,όλοι οι ανοιχτοχέρηδες εδώ στη Σάμο βρίσκονται.Πώς είναι δυνατόν οι περισσότεροι εργολάβοι που αναλαμβάνουν έργα στη Σάμο ή να χρεωκοπούν ξαφνικά! ή να χρωστάνε σε όλους.Μήπως ο τρόπος που αναλαμβάνουνε τα έργα "μπάζει" κι αυτός?Από τη μια ο βιολογικός,από την άλλη τώρα το κτίριο για το ΙΚΑ σε λίγο τι άλλο.Μήπως θα πρέπει να ψαχτούμε αλλού?