Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τινάζεται το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σάμου στον ΑΕΡΑ;;;

Μεγάλη αναταραχή έχει δημιουργηθεί από το μεσημέρι στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Σάμου μετά την κατεπείγουσα ανακοίνωση που απέστειλε η Ε.Π.Σ. Σάμου (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου) προς τα σωματεία ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ & ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
κοινοποιημένη σε όλα τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της Ένωσης και τον Αρχιδιαιτητή με θέμα την "Αναβολή ορισθέντος αγώνος Α Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΌΡΑΣ αναβάλλεται λόγω εσφαλμένης εφαρμογής του ΚΑΠ από τον κ. Αρχιδιαιτητή, σχετικά με την παραπομπή του Διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα και προς αποφυγή ενστάσεως για κακό ορισμό.

Επίσης παραπέμπεται ο κ. Αρχιδιαιτητής στο επόμενο Δ.Σ. για εξηγήσεις όπου και θα αποφασισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα".


Το παρασκήνιο λέει πως αυτή η ανακοίνωση ήταν και η σπίθα ώστε να σκάσει μια βραδυφλεγής βόμβα που ήταν πολλές μέρες να εκραγεί, αφού στις ενστάσεις και στις κρίσεις ποινών για κάποιους διαιτητές που είχαν πέσει, σε κάποια τυπικά παραπτώματα τους επιβλήθηκαν ποινές αποκλεισμού μέχρι και 30 ημερών και σε κάποιον συγκεκριμένο διαιτητή που είχε κάνει σοβαρότατο παράπτωμα σε προηγούμενο αγώνα, αντί να τιμωρηθεί με ποινή 3 μηνών τουλάχιστον, του επιβλήθηκε ποινή 20 ημερών και αυτή με αναστολή!!!
Μάλιστα το παράπτωμα αυτό του διαιτητή ήταν η αφορμή να κερδίσει σχετική ένσταση και η θιγόμενη ομάδα!
Αυτή η αντιμετώπιση έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στους υπόλοιπους διαιτητές που την Κυριακή στην διεξαγωγή της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' & Β' Κατηγορίας αλλά και του Παιδικού πρωταθλήματος θα δηλώσουν κώλυμα!!!
Τώρα εμείς οι υπόλοιποι απλοί φίλαθλοι τι να πιστέψουμε γι' αυτό το πρωτάθλημα;

Ότι είναι πρωτάθλημα ΜΠΑΧΑΛΟ;;;

Ποιος φταίει τελικά;;;

Η Ε.Π.Σ. Σάμου;

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ή ο Αρχιδιαιτητής;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: