Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Επισκέψεις στη Τουρκία

Επίσκεψη ξανά στη Τουρκία για (επιχειρηματικές κυρίως) επαφές , από τον Νομάρχη Σάμου, Επιμελητήριο και διάφορους επισήμους του νησιού μας (λεπτομέρειες στο επόμενο Σαμιακόν Βήμα που κυκλοφορεί) .
Έγιναν οι καθιερωμένες πια συναντήσεις και εξετάστηκαν oι δυνατότητες συνεργασίες μεταξύ Τουρκίας και Σάμου .
Επειδή εδώ και αρκετά χρόνια παρακολουθούμε έναν ιδιότυπο τουρισμό επισήμων μεταξύ Σάμου και Τουρκίας , ο οποίος μάλιστα γίνεται σε πολλές περιπτώσεις με τα λεφτά του απλού σαμιώτη , μήπως ήρθε η ώρα να γίνει κάποια αποτίμηση των μέχρι σήμερα επαφών από τους ενδιαφερόμενους ; Μετά από τόσα ταξίδια , αποφάσεις , βόλτες και εκδηλώσεις ποιο ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα ; Για πόσες και ποιες συμφωνίες μπήκαν οι βάσεις και τι οικονομικά οφέλη έχουμε σαν Σάμος και Ελλάδα ;
Επίσης ενδιαφέρον θα ήταν να ενημερωθεί και ο απλός σαμιώτης ποιοι ταξιδεύουν σε αυτές τις αποστολές και ποιος πληρώνει τα έξοδα τους .
Για να μην παρεξηγηθούμε , είμαστε υπέρ όλων των επαφών και του διαλόγου , αλλά να υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι και αποτελέσματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: