Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΝΙΚΟΣ. Κ. ΛΑΡΔΑΣ Υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στο νομό Σάμου

Ο Νίκος Λαρδάς γεννήθηκε το 1971 στην Ικαρία.
Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Άννα Καλαλή και έχει μία κόρη, την Ηλέκτρα.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια. Παράλληλα εντάσσεται για πρώτη φορά στις γραμμές της ΚΝΕ το 1986, από το 1994 είναι μέλος του ΚΚΕ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων επέστρεψε στην Ικαρία.
Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού – Επισιτισμού και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα , μέλος του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ικαρίας, πρόεδρός του από το 1994-2004, μέλος της Διοίκησης το 2004-2009. Έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Σήμερα είναι Αντιπρόσωπος του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Σάμου και στην Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού.
Αναπτύσσει παράλληλη δραστηριότητα στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου, διατελώντας αθλητής στον Α.Σ. Πράμνο και μέλος της Διοίκησης του ΠΑΣ Ίκαρος. Το ίδιο διάστημα ήταν ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίου Κηρύκου και μέλος της Πανικάριας Επιτροπής Ειρήνης.
Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του παραρτήματος Ικαρίας του Ε.ΣΥ.Ν, από το 2008 μέλος τις Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών .
Από το 1994 δραστηριοποιείται στην Τ.Α. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές 2002 και 2006 ,όπου αναδεικνύεται πλειοψηφων σύμβουλος .
Από το 2003 είναι αντιδήμαρχος Αγίου Κηρύκου, ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στην συγκρότηση τόσο της Επιτροπής Αγώνα για την Υγειά στην επαρχία Ικαρίας, όσο και στην Παναιγιακή Συντονιστική Επιτροπή για την Ακτοπλοΐα . Σήμερα εκπροσωπεί τον δήμο Αγίου Κηρύκου στο Συντονιστικό φορέων για την υγειά.
Επίσης είναι γραμματέας της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομου Σάμου και γραμματέας του Συνδέσμου Τοπικών Ενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων Βορείου Αιγαίου.
Τέλος από το 2007 είναι μέλος τις επιτροπής Νησιωτικών πολιτικών της ΚΕΔΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: