Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

"Πραγματική αλλαγή"

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, Βαγγέλη Αποστόλου, το μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Πάνο Τριγάζη, το μέλος της Διαθεματικής Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και τον υπεύθυνο του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΝ Χάρη Κωνσταντάτο, θα επισκεφθούν σήμερα τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (http://Spay.gr) (Λεωφόρος Καρέα 12 Βύρωνας) και θα ακολουθήσει περιοδεία στο στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ.
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος θα συναντηθεί σήμερα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
Δήλωση για τις εκλογές
"Η μόνη απάντηση στη κρίση είναι ένα προοδευτικό πρόγραμμα που θα οικοδομήσει μια ασπίδα αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας" τόνισε σε δηλώσεις του, λίγο μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε τον κόσμο της αριστεράς να αγωνιστεί για να αποτρέψει τα σχέδια της συντηρητικής οπισθοδρόμησης.
Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου του ΣΥΝ:
"Η κυβέρνηση Καραμανλή, κατέρρευσε υπό το βάρος της αδιέξοδης πολιτικής της.
Η χώρα οδηγείται σε εκλογές υπό τη πίεση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν νωπή λαϊκή εντολή για ένα από τα δύο κόμματα, προκειμένου να εφαρμοστεί ένα ακόμη πιο σκληρό και επώδυνο πρόγραμμα αντιλαϊκών μέτρων.
Η κοινωνική συναίνεση, όμως, σε αυτή την πολιτική έχει προ πολλού τελειώσει.
Η κοινωνία ζητάει μια πραγματική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή με συνέχιση της ίδιας πολιτικής.
Γιατί απάντηση στην κρίση δεν είναι η πολιτική της ΝΔ που τα έδωσε όλα στους βιομήχανους και στους τραπεζίτες, αφήνοντας τη κοινωνία να βυθίζεται στην εργασιακή ανασφάλεια και στη φτώχεια.
Δεν είναι όμως ούτε η πολιτική που εξαγγέλλεται από το ΠΑΣΟΚ, που υπόσχεται ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν χωρίς τομές και ρήξεις με το οικονομικό κατεστημένο.
Η μόνη απάντηση στη κρίση είναι ένα προοδευτικό πρόγραμμα που θα οικοδομήσει μια ασπίδα αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας.
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, είναι δύναμη ελπίδας, ανανέωσης και αποτελεσματικών αγώνων, που θα είναι ισχυρή και παρούσα στις εξελίξεις.
Καλούμε τον κόσμο της αριστεράς και της οικολογίας, τους προοδευτικούς πολίτες, να αγωνιστούμε όλοι μαζί, στη πρώτη γραμμή, για να αποτρέψουμε τα σχέδια της συντηρητικής οπισθοδρόμησης και να εγγυηθούμε θετική διέξοδο από τη κρίση, με ισχυρή τη παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές".

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: