Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του κ. Μιχ. Αγγελόπουλου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες

‘Έχοντας την διάθεση να λύσω κάθε παρεξήγηση και με αφορμή δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο θέλω να σας γνωστοποιήσω τα εξής:
Πριν από λίγες ημέρες μου ζητήθηκε να συμμετέχω στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΣΑΜΟΣ 102 σε προσωπική συνέντευξη που θα είχα σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009, με δημοσιογράφο του σταθμού, πράγμα το οποίο αποδέχθηκα.
Με είχαν ενημερώσει επίσης ότι αμέσως μετά από εμένα θα έδινε επίσης προσωπική συνέντευξη ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος.
Να σημειώσω πως επειδή δεν επιθυμούσα η συνέντευξη αυτή να είναι ένας κουραστικός μονόλογος ζήτησα να δημιουργηθεί ένα «πάνελ» ώστε να είναι κάτι πιο εποικοδομητικό.
Πράγματι αυτό το «πάνελ» δημιουργήθηκε και συμμετείχαν στη κουβέντα αυτή ο Δήμαρχος Χρυσούπολης Καβάλας κ. Σάββας Μιχαηλίδης, ο δημοσιογράφος και διευθυντής της Τηλεόρασης ΕΝΑ της Ανατολικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, ο πρώην Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗΣ» και νυν αρθρογράφος της εφημερίδας «ΧΩΡΑ» κ. Κώστας Πάντζιος και ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Δανέζης.
Σημειώνω πως οι καλεσμένοι στο «πάνελ» αυτό, επισκέφθηκαν την Σάμο μας, για μια μόνο μέρα (αναχώρηση αύριο).
Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξης δέχθηκα και παρέμβαση ακροατή που μου έκανε 6 ερωτήσεις και στις οποίες απάντησα.
Με τον κ. Γιώργο Αβραμίδη δεν έχω καμία απολύτως αντιπαράθεση, όπως και με κανέναν άλλο συνυποψήφιό μου.

Η μάχη είναι πολιτική, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των υποψηφίων όσο αφορούν την επικοινωνία είναι σαφή και προσδιορισμένα.


Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: