Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μήπως πρέπει να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Σάμος - Κουσάντασι;

Υπάρχουν έντονες και πολλές φωνές τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Βαθύ και στο Κουσάντασι της Τουρκίας στα πλαίσια των "αδελφοποιήσεων" με τους γείτονες.
Πολλοί διαμαρτύρονται πως θα έπρεπε μετά τις συνεχείς παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο της χώρας μας από τα πολεμικά αεροσκάφη των Τούρκων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου να ακυρώσει ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις αυτές που θα γίνουν στις 4-5 και 6 Σεπτεμβρίου και ιδιαίτερα μετά και την προχθεσινή προκλητικότατη παρενόχληση του πολιτικού αεροσκάφους της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας πάνω από την Σάμο όταν εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος - Σάμος, αλλά και τον εικονικό βομβαρδισμό των Φούρνων!

Μήπως ο κατά τα άλλα λαλίστατος Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας να μην μένει σε θεωρητικές κριτικές για το χειρισμό των Τούρκων στο θέμα της λαθρομετανάστευσης μόνο και να κάνει πράξη αυτό που ζητά η κοινωνία του Νομού;


Μήπως θα πρέπει να ακολουθήσει ότι έκανε και η Λυσιστράτη που πρότεινε σε όλες τις γυναίκες να τιμωρήσουν τους άντρες τους με ερωτική αποχή αν δεν σταματήσουν τον πόλεμο;


Μήπως κ. Νομάρχα να απέχει και ο Νομός αν δεν σταματήσουν οι Τούρκοι αυτή την τακτική της ευθείας αμφισβήτησης των εδαφικών μας κεκτημένων;


Έχει σημασία που σας δίνουμε το παράδειγμα της Λυσιστράτης!


Για δέστε το...

5 σχόλια:

Benikos place είπε...

Mhpws den tha prepei na fanatizomaste kai na paraseiromaste apo tis proklhseis?O kathe eidous fanatismos blaptei,kalutera agkalies para bombes, as prospatheisoume na kanoume tous episkeptes mas filous kai presbeutes eirhnhs.An den tous kaleseis se mia tetoia stigmh tha tous exoume exthrous.Ftaine arage autoi pou kanoun parabiaseis ta aeroplana tous?mhpws kai autoi oi idoi einai thumata tou tourkikou militarismou kai epektatismou?
as hremhsoume kai as krinoume to kathe ti psuxraima xwris fanatismo.

gskapetis είπε...

Θα συμφωνήσω με τον συμπατριώτη μας από το Βερολίνο τον Νίκο, αγαπητέ μου Γιώργο, προσθέτοντας μας μικρή υπενθύμιση, που μακάρι να γίνει κοινή πίστη και αντίληψη: Τα μαχητικά αεροπλάνα πάνω από τους Φούρνους και το Αγαθονήσι δεν τα στέλνει ο Τουρκικός λαός, αλλά οι στρατοκράτες και οι υπάλληλοι των ιμπεριαλιστών.

Ανώνυμος είπε...

giorgo kane to pressing sou...min afineis tpt etsi...sinxaritiria gia tin oli prospatheia to blog einai katapliktiko!

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Ευχαριστώ τον ανώνυμο για τα καλά του λόγια και να ξέρει ότι το πρέσσινγκ θα είναι πάντα καλοπροαίρετο με γνώμονα πάντα την ενημέρωση του πολίτη και ποτέ πρέσσινγκ με τον μανδύα του δικαστή.

Για τον φίλο τον Γιώργο και τον φίλο Benikos place την καλησπέρα μου και πριν τους παραπέμψω στο άρθρο μου με τον τίτλο "Γιουσουφάκια πάντως δεν θα γίνουμε", να ξεκαθαρίσω και πάλι ότι ο Τούρκος απέναντί μου είναι πολύ πιο φίλος μου, αντίθετα από κάποιους άλλους που είναι φίλοι μόνο όταν λένε "τυρί" στην πόζα της φωτογραφίας.

Υ.Γ. Καμία σχέση με σας, άλλους υποννοώ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Απ'ότι είδαμε η απάντησή μας στον φίλο Benico place ήταν "απόλυτα σεβαστή" που.........αποχώρησε από αναγνώστης μας! Δεν πειράζει. Εμείς πάντως συνεχίζουμε να σεβόμαστε τις δικές του απόψεις.