Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μια απορία που κάποιος πρέπει να μας την λύσει!


Πολύ καιρό τώρα αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της παραίτησης από το Δημοτικό Συμβούλιο του κ. Χρήστου Σαπουνά, ώστε να διορισθεί ως μέλος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου και μετά όπως γνωρίζουμε να εκλεγεί Πρόεδρός του.
Όλοι λένε πως υπήρχε ασυμβίβαστο και μάλιστα έγιναν και σχετικά ερωτήματα στα αρμόδια όργανα που με τις απαντήσεις τους ήταν σαφείς, ότι δεν μπορεί μέλος λιμενικού ταμείου να είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.

Όμως ποιος θα μας δώσει μια σαφή απάντηση για μια άλλη ανάλογη περίπτωση που υπάρχει και εκεί τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά;
Μιλάμε για το Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού Αττικής όπου ο μέχρι πριν λίγο καιρό Πρόεδρός του κ. Μιχάλης Πολυχρόνης ενώ ήταν για χρόνια Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος και εξελέγη.
Μετά από σχετικό ερώτημα που έγινε στην Περιφέρεια Αττικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ Χαρ. Μανιάτης (και αν δεν κάνουμε λάθος και στο Υπουργείο Εσωτερικών) απάντησε θετικά στο να παραμείνει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου στον Ωρωπό και μάλιστα τώρα είναι και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού.

Σε αυτό το θέμα μπορεί να μας απαντήσει τελικά τι από τα δυο ισχύει;
Θα ήταν ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: