Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Νομαρχίας Σάμου

Το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί με 1,5 εκατομμύριο € την Νομαρχία μετά από την εντολή που έδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος δια στόματος Περιφερειάρχη!

Πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο τα εγκαίνια του Νομαρχιακού Μεγάρου παρουσία όλων των αρχών του τόπου, αλλά με την απουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, αφού λόγω των άσχημων εξελίξεων από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη Βορειοανατολική Αττική τον "υποχρέωσαν" να παραμείνει στην Αθήνα.
Την κορδέλα έκοψε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ Ιωάννης Λέκκας, μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος και τον Νομάρχη Σάμου κ. Μανώλη Κάρλα.
Στην ομιλία του ο κ. Λέκκας ανακοίνωσε (μετά από την γνωστοποίηση που του έκανε ο κ. Παυλόπουλος) την χρηματοδότηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου με 1,5 εκατομμύριο €, για την αποπεράτωση του ισογείου της Νομαρχίας αλλά και του αμφιθεάτρου.
Η ανακοίνωση αυτή έφερε χαμόγελα αλλά και πολλά χειροκροτήματα από πλευράς των παρισταμένων και φαίνεται πως επιτέλους η τελική μορφή του Μεγάρου θα έχει μια πολύ αξιοπρεπή θέση στον τόπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν...Μπράβο στο Νομάρχη, είναι ο μόνος άξιος εκεί μέσα στο σκυλολόι που παλεύει!!