Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Και όμως ο Παυλόπουλος ήρθε!!!!!!!

Πηγαίνοντας να παραστούμε στα εγκαίνια του Νομαρχιακού Μεγάρου σήμερα το μεσημέρι ξέραμε ότι λόγω των άσχημων εξελίξεων της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική, ανέβαλε την επίσκεψή του στη Σάμο ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος και έτσι την κορδέλα έκοψε ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Ιωάννης Λέκκας.
Όλα μέχρι εδώ καλά και όλα ωραία.
Τελειώνοντας όμως και γυρίζοντας πίσω για να συντάξουμε το ρεπορτάζ (και βρεθήκαμε προ εκπλήξεως), σταματήσαμε να αγοράσουμε την μεθαυριανή εφημερίδα!!! "Σαμιακός Τύπος".
Η έκπληξή μας οφείλονταν στο γεγονός ότι στη 1η σελίδα της εν λόγω εφημερίδας διαπιστώσαμε πως το μεθαυριανό της ρεπορτάζ έγραφε πως τα εγκαίνια τα έκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!
Δηλαδή μια εφημερίδα που κυκλοφορεί μεθαύριο...αναφέρει πως ο Υπουργός Εσωτερικών έκανε τα εγκαίνια της Νομαρχίας και εμείς είδαμε ότι τα έκανε ο Περιφερειάρχης!!!
Αν είναι δυνατόν δηλαδή!
Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι στοχοποιούμε την συγκεκριμένη εφημερίδα (που ομολογούμε ότι είναι πάρα πολύ καλή), αλλά απλά αναφερόμαστε σε κάτι που έχει γίνει επανειλημμένα από το σύνολο σχεδόν των εφημερίδων και όλα αυτά γίνονται στη "μάχη" για το ποιος θα έχει την πιο γρήγορη ενημέρωση, και δυστυχώς χάνουν την "έγκυρη"!
Φανταζόμαστε πως η εφημερίδα θα διορθώσει το λάθος της και θα ενημερώσει τους αναγνώστες της (και ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται εκτός Σάμου), ότι εκ παραδρομής γράφτηκε ότι ήρθε ο Παυλόπουλος και η πραγματικότητα είναι άλλη.

1 σχόλιο:

Benikos place είπε...

Χα χα χα...για γέλια και για κλάματα...