Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Σε Σάμο για τους μετανάστες και Τρίπολη για τη δασοπροστασία, ο Τσίπρας


Του ΘΩΜΑ ΤΣΑΤΣΗ

Η επιχείριση «εξωστρέφεια» που ξεκίνησε στον ΣΥΝ θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με στόχο την απομάκρυνση από τα προβλήματα που υπάρχουν εντός των τειχών του κόμματος της Αριστεράς αλλά και στις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί αύριο τη Σάμο και την Τετάρτη την Τρίπολη.
Στη Σάμο πάει για να αναδείξει το πρόβλημα των μεταναστών.
Από την άλλη στην Τρίπολη θα πάει να παρακολουθήσει τα έργα δασοπροστασίας στην περιοχή.

Η προσπάθεια που γίνεται από την ηγεσία του ΣΥΝ είναι να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα και η συνεχής αναφορά στα εσωτερικά προβλήματα. Από την άλλη, το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο δεν θεωρείται εκτός τόπου.
Ετσι ο γραμματέας του ΣΥΝ Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας «τη συνεχιζόμενη εκλογολογία και παροχολογία», δήλωσε: «Οποτε και αν γίνουν εκλογές, δύο είναι οι δρόμοι. Ο δρόμος του δικομματισμού με ιδιωτικοποιήσεις, ενίσχυση των τραπεζών, ανεργία και χρέη που τα δημιουργούν οι λίγοι και ισχυροί και τα πληρώνουμε οι πολλοί. Και ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάπτυξη του δημόσιου χώρου και δημόσιες επενδύσεις, παρέμβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενίσχυση των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρομεσαίων. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου έχει ως εξής:
13:00 Επιμελητήριο Σάμου: Σύσκεψη με τουριστικούς φορείς του νησιού
14:00 Κέντρο Μεταναστών
πηγή: enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: