Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Σοβαρή καταγγελία του Ηλία Γιαννουλόπουλου (εφημερίδα "Σαμιακή") κατά του Δημάρχου Φίλιππα Πετρούσκα!

Πριν από λίγες ημέρες στο ιστολόγιο του Γιάννη Νέγρη http://aegaio.blogspot.com/ , ξεκίνησε ένας πολύ γόνιμος διάλογος μεταξύ αναγνωστών του ιστολογίου, για θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη της πρωτεύουσας της Σάμου, αλλά και της φερεγγυότητας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Μέσα σε όλα τα σχόλια που αναρτήθηκαν (και συνεχίζονται), υπήρχε και ένα σχόλιο που εμάς τουλάχιστον (και σε πολλούς άλλους) μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση!
Το σχόλιο αναρτήθηκε από τον Ηλία Γιαννουλόπουλο (αδελφό της εκδότριας της Σαμιακής εφημερίδας "ΣΑΜΙΑΚΗ", Βασιλικής Γιαννουλοπούλου) και έλεγε μεταξύ άλλων τα εξής:

".......Γράφει κάποιος ανώνυμος,αν θυμάμαι καλά, πως οι εφημερίδες σιωπούν. Δε θα μπω στη διαδικασία να πω πως" η ΣΑΜΙΑΚΗ είναι έτσι και οι άλλοι αλλιώς". Θα αναφέρω μόνο πως διαπιστώνοντας την προβληματική παρουσία (ωραία το έγραψα) του Φίλιππα, από στήλη που επιμελούμαι, άρχισα να τον καυτηριάζω.
Το αποτέλεσμα ήταν ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩς ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩς ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. Αυτή κύριοι είναι η νοοτροπία της συντριπτικής πλειψηφίας όσων μας κυβερνούν.Δεν είχαν μάθει τόσα χρόνια να κρίνονται. Αλλά τα χρόνια αλλάζουν Και με βάση τις εικόνες που έχουμε,είναι λογικότατο να έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε.Οπως και πολύ λογικό θα είναι και στο μέλλον , η επόμενη γενιά από εμάς να μπορεί να μας κρίνει. Αποτελεί πρόβλημα σίγουρα αν ο κάθε Φίλιππας νομίζει πως ακόμα είμαστε στην τάξη και όποτε ακούει φασαρία μπορεί να μας πετάει το διαβήτη(για τον πίνακα,όχι για το τετράδιο)για να μας επαναφέρει στην τάξη....."

Με λίγα λόγια αυτό που καταγγέλει ο κ. Γιαννουλόπουλος είναι πως η εφημερίδα του δέχεται από την πλευρά του Δημάρχου, έναν έμμεσο εκβιασμό για ευνοικότερη κριτική προς αυτόν, έχοντας ως αντάλαγμα την δημοσίευση προκυρήξεων κ.α. !!!!!!

Από την πλευρά του Δημάρχου σε αυτή την καταγγελία δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση (ξημερώματα Τετάρτης 26 Αυγούστου 2009 3:51 π.μ.), αλλά και από ΚΑΝΕΝΑΝ Δημοτικό Σύμβουλο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ή της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Και αυτό που ρωτάμε εμείς.

Είναι άραγε έτσι;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: