Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Η ξεχασμένη τραγωδία της Σάμου










































Ψαχνοντας καποιες παλιες εφημεριδες που εχουμε σπιτι,βρηκα την εφημεριδα ΕΘΝΟΣ την επομενη της αεροπορικης τραγωδιας που ειχε γινει τον Αυγουστο του 1989 με αεροσκαφος της Ολυμπιακης στη Σαμο.
Το αεροσκαφος εκτελουσε το δρομολογιο Θεσσαλονικη-Σαμος-Κως και συγκρουστηκε στο βουνο Κερκης που ειναι το υψηλοτερο της Σαμου και απο τα υψηλοτερα του Αιγαιου λιγο πριν την προγραμματισμενη προσγειωση του στο αεροδρομιο του νησιου,με αποτελεσμα να σκοτωθουν οι 31 επιβατες και τα 3 μελη του πληρωματος,συνολικα 34 ανθρωποι,χωρις να διασωθει κανεις.
Αυτη ηταν η τελευταια αεροπορικη τραγωδια της Ολυμπιακης αφου τα επομενα 19 χρονια ευτυχως δεν συνεβη κανενα δυστυχημα.

Σημερα,19 χρονια μετα,η τραγωδια αυτη εχει ξεχαστει,ομως τα συντριμμια του αεροπλανου βρισκονται ακομα στο βουνο.

Σκαναρα τις φωτογραφιες απο την εφημεριδα και τις ανεβαζω.Να σημειωσω οτι τοτε οι εφημεριδες επιτρεποταν να δημοσιευουν σκληρες φωτογραφιες με κομμενα πτωματα,νεκρους ανθρωπους,κτλ.Αν καποιες φωτογραφιες θεωρηθουν υπερβολικα σκληρες,ας διαγραφουν.
Θεωρω ομως οτι ειναι ενα σπανιο ντοκουμεντο.

πηγή:lawfighter

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι όντως σπάνιο ντοκουμέντο. Παρακαλούθησα και την ανάρτηση τους στο site "airliners" και τα σχόλια εναντίον σου. Κατά την γνώμη μου ήσαν υπερβολικά.

Χαιρετισμούς

Ηλίας, Αθήνα