Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Aπάντηση αντιδημάρχου και της προέδρου Τ/Δ, για τα σκουπίδια στις Μανωλάτες.

Απάντησε σήμερα στην εκπομπή μας ο αντιδήμαρχος Βαθέος κ. Θοδωρής Κοχλιός σχετικά με τα παράπονα πολιτών για την εικόνα που υπήρχε στην είσοδο του χωριού στις Μανωλάτες ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, με τους γεμάτους από σκουπίδια κάδους.
Ο κ. Κοχλιός έκπληκτος μας είπε πως δεν τον είχε ενημερώσει κανείς ότι υπήρχαν αμάζευτα σκουπίδια και μάλιστα είχε βάλει και έκτακτα δρομολόγια για έγκαιρη αποκομιδή.
Επέρριψε ευθύνες στην πρόεδρο του Τ/Δ Μανωλατών κα Πόπη Αξιώτη και όπως είπε θα έπρεπε να τον είχε ενημερώσει για να γίνει αμέσως περισυλλογή.
Εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός και δήλωσε χαρακτηριστικά πως αν από την έρευνα προκύψει αδράνεια τότε θα επιβάλλει κυρώσεις!
Στην εκπομπή μας μίλησε και η Πρόεδρος του χωριού κα Πόπη Αξιώτη και εξέφρασε την λύπη της γιατί οι ακροατές έκαναν την καταγγελία στην εκπομπή μας και δεν ενημέρωσαν την ίδια για να φροντίσει στην έγκαιρη αποκομιδή!!!
Δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας πως παρόλο που τα σκουπίδια είχαν μαζευτεί την προηγούμενη μέρα, η μεγάλη κίνηση στο χωριό δημιούργησε σε ένα απόγευμα αυτή την εικόνα.

Εμείς με την σειρά μας λέμε για άλλη μια φορά πως οι Μανωλάτες είναι ίσως το πιο ΚΑΘΑΡΟ χωριό στην Σάμο αλλά η εικόνα αυτή στην "βιτρίνα" του χωριού ανήμερα του 15αύγουστου τα "γκρέμισε" όλα.
Πιστεύουμε πως την επόμενη φορά η εικόνα θα είναι καλύτερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: