Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Καλύτερο οδικό δύκτιο...

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, η οποία υπογράφτηκε χτες, εντάσσονται στα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (Ο.Π.Α.Α.Χ.) δύο έργα που αφορούν το οδικό δίκτυο Σταυρινίδες – Μανωλάτες – Βουρλιώτες και το οδικό δίκτυο Κλήμα – Μερτζίκι, αρμοδιότητας Δήμου Βαθέος Σάμου.
Η πίστωση για το κάθε έργο ανέρχεται στα 565.000 Ευρώ.
Σχετικά με την απόφαση του Υπουργού, ο κ. Θαλασσινός προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η απόφαση του Υπουργού αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και του συγκεκριμένου Υπουργείου για το νομό μας, καθώς και την πολιτική βούληση που υπάρχει ώστε να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Το θετικό αυτό αποτέλεσμα είναι το επιστέγασμα των συνεχών ενεργειών που γίνονται στα πλαίσια του ρόλου μου ως Βουλευτής του Νομού και της στενής συνεργασίας που υπάρχει με το Δήμαρχο Βαθέος, κ. Φίλιππο Πετρούσκα, αλλά και με τους άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, στα πλαίσια μιας υπεύθυνης και σοβαρής προσπάθειας για την ανάπτυξη των νησιών του νομού μας. Τα δύο έργα ήταν πάγιο αίτημα του Δήμου Βαθέος και η ένταξη τους στα Ο.Π.Α.Α.Χ. και η συνακόλουθη ολοκλήρωση τους θα οδηγήσει σε περεταίρω ανάπτυξη των περιοχών όπου αυτά υλοποιούνται. Θέλω, ταυτόχρονα, να δώσω συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που ωρίμασαν τα έργα αυτά για την ένταξη τους στα Ο.Π.Α.Α.Χ..»
Σημειώνεται ότι για τα συγκεκριμένα έργα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Βουλευτή και του Δημάρχου τον Ιανουάριο του 2009 με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη, ενώ το θέμα είχε τεθεί και από τον κ. Θαλασσινό σε συναντήσεις που είχε ο ίδιος προσωπικά με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: