Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Επιτέλους...τέλος η ταλαιπωρία των επιβατών του Μαρίνα


Κατέπλευσε τελικά τα ξημερώματα στον Πειραιά το πλοίο-λυτρωτής "Ροδάνθη", με τους 732 ταλαιπωρημένους επιβάτες του Μαρίνα. Συγκεκριμένα οι 212 ήταν οι επιβάτες, οι οποίοι είχαν παραμείνει στη Σάμο, και οι υπόλοιποι είναι οι επιβάτες που είχαν ξεμείνει στη Νάξο.
Το πλοίο «Μαρίνα», παρουσίασε τη μηχανική βλάβη προχθές, στις 20:45 το βράδυ.
Οι επιβάτες, αναμενόταν να παραληφθούν από το πλοίο «Λισσός», το οποίο θα έφευγε από τη Χίο στις 23:30, ώστε να παραλάβει τους μισούς από το Βαθύ της Σάμου και τους άλλους μισούς από τον Άγιο Κήρυκο και να τους οδηγήσει στον τελικό προορισμό τους, την Μύκονο.
Ωστόσο, σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, οι επιβάτες του «Λισσός» δεν επέτρεψαν στον πλοίαρχο να αλλάξει την πορεία του, κι έτσι οι 212 ταξιδιώτες του «Μαρίνα» έμειναν στη Σάμο. Κάποιοι κοιμήθηκαν μέσα στο πλοίο και άλλοι σε ξενοδοχείο.
Ο νέος… σχεδιασμός, προέβλεπε την «επιστράτευση» του «Νήσος Μύκονος». Το πλοίο έφυγε από την Σάμο στις 12:30 για να παραλάβει τους επιβάτες του «Μαρίνα» και να συνεχίσει το δρομολόγιό του για Καρλόβασι, Εύδηλο, Νάξο, Πάρο και Πειραιά. Όπως έγινε γνωστό και πάλι όμως, το «Νήσος Μύκονος» άφησε τους ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες στη Νάξο απ' όπου και τους παραλάβε το «Ροδάνθη»...!
Αυτήν την ώρα γίνεται και η επιβίβαση των 1.000 επιβατών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από Πειραιά με το «Ροδάνθη».


πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: