Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου να δείτε τι έκανε ο ηλίθιος ο οδηγός!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τηλ. : 22730 89160/70
Κιν. : 6978442531
Fax : 22730 89170

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 05-08-2009, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε παρόδια βλάστηση του επαρχιακού δρόμου που συνδέει τον κόμβο ΜΑΛΑΓΑΡΙΟΥ με τον κόμβο της ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ.
Χάρις στην άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από διερχόμενους πολίτες και την άμεση επέμβαση της πρώτης, η εν λόγω πυρκαγιά κατεστάλη εν τη γενέσει της, με σύμμαχο και τον άνεμο, η ένταση του οποίου εκείνη τη στιγμή ήταν χαμηλή.
Στο σημείο της εστίας της πυρκαγιάς, βρέθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πολλά αποτσίγαρα, γεγονός που δείχνει ότι κάποιος άδειασε το σταχτοδοχείο του αυτοκινήτου του, μέσα στο οποίο υπήρχε και κάποιο αναμμένο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ :

(γιατί, μόνο συμπεράσματα πλέον μπορούμε να βγάζουμε, μετά την τόση ενημέρωση)

1. Όσο υπάρχουν (πολλοί) άνθρωποι που ανησυχούν, προλαβαίνουν, επεμβαίνουν, ενημερώνουν, μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς.
2. Όσο υπάρχουν (λίγοι) άνθρωποι που με περισσή αναισθησία και, θα λέγαμε, κακία αντιμετωπίζουν το περιβάλλον που, εν πολλοίς, μας ταΐζει, μπορούμε να αισθανόμαστε ανασφαλείς.

Σάμος, 07-08-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: