Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Μα είναι δυνατόν 1 χρόνο να κρατά ένα τόσο απλό θέμα;







ΈΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!


Αυτή η κολόνια κρατά 1 χρόνο και δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο να κάνουμε από το να δημοσιοποιούμε το θέμα!!!

Συνεχίζεται η αδιαφορία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου στα δεκάδες - εκατοντάδες παράπονα των κατοίκων αλλά πόσο δε περισσότερο των επισκεπτών του νησιού (Ελλήνων και ξένων) στην ταλαιπωρία που υφίστανται στο να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίον, αφού ψάχνουν τρόπο πρόσβασης και δεν βρίσκουν!

Η ταμπέλα που έχει αναρτηθεί όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι κυριολεκτικά κρυμμένη μέσα στις ελιές και έτσι ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος να βρουν από που θα πάνε!

Πέραν αυτού οι υπάλληλοι του αρχαιολικού χώρου ακούνε τα μύρια όσα από τον κόσμο, αλλά και ξέρουμε ότι έχουν ενημερώσει τρεις (3) φορές τους αντινομάρχες, μια (1) φορά τον ίδιο τον Νομάρχη και μάλιστα πρότειναν η παλιά ταμπέλα της Νομαρχίας (που είναι άχρηστη στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στον αρχαιολογικό χώρο) να τοποθετηθεί σε ένα άλλο σημείο που μάλιστα το έχουν προσδιορίσει!

Η αντίδραση ξέρετε ποια είναι στην πρόταση αυτή;
Να πάνε κάποιοι υπάλληλοι της νομαρχίας πριν μερικούς μήνες και να τραβήξουν ένα Χ στην παλιά ταμπέλα για να πάψει να ισχύει!!!
Δηλαδή;

Αχρήστεψαν και την ταμπέλα!!!

Τι άλλο να πούμε για ένα τόσο απλό θέμα που έχει γίνει πιο σοβαρό για τις αρχές και από το Μεσανατολικό!!!
Φωτογραφίες Γιάννης Νέγρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: