Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Συνέντευξη του Προέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της KALLISTI FERRIES κ. Γιώργου Σπανού στην εκπομπή μας…

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Γαρυφάλλου «Ο Λόγος στον Πολίτη», ο κ. Γιώργος Σπανός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας KALLISTI FERRIES, σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στους Φούρνους, την Ικαρία και την Σάμο και με τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών αυτών.
Άφησε σαφή υπονοούμενα και μίλησε για οπισθοδρόμηση, με την επαναπροσέγγιση των Φούρνων και την εταιρία του Αγούδημου, μίλησε για πόλεμο που κάνουν σωματεία εργαζομένων, για τις ανεξόφλητες οικονομικές παροχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς την εταιρία και για πάρα πολλά άλλα ακόμη.
Στην τοποθέτηση του Γιώργου Γαρυφάλλου πως ήταν λάθος της εταιρίας να μπει σε αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, δήλωσε πως «…άρα συμπεραίνουμε πως κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία έχει να κάνει και με μία δίωξη, λόγω των πολιτικών μας ή κοινωνικών μας πεποιθήσεων…..Τα μικροπολιτικά συμφέροντα βλάπτουν το τόπο μας».
Ο κ. Σπανός έκανε κάλεσμα σε όλους τους φορείς ώστε από κοινού να βρουν λύση και να μην αφήνουν αυτούς που ενώ είναι οι μεγαλύτεροι οφειλέτες ταυτόχρονα να κάνουν και παράπονα.Χαρακτηριστική στιγμή είναι ότι έδωσε «…χαιρετισμούς στα πλοία της G.A. FERRIES…»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: