Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την διημερίδα «Πυθαγόρας και Μουσική»


Σε περισσότερα (και σε ζωντανή σύνδεση από το διαδίκτυο) από 3000 (τρεις χιλιάδες) Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν την διημερίδα «Πυθαγόρας και Μουσική» που γίνεται στις (σήμερα και αύριο) 10 και 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Πρωτέας» της Σάμου.
Επίσης στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές με ιδιαίτερη μνεία ότι η πατρίδα του Πυθαγόρα οργανώνει και υποδέχεται ένα τέτοιο γεγονός.

Πέρα από τους 21 καθηγητές Πανεπιστημίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τις εργασίες θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 60 φοιτητές από ξένα Πανεπιστήμια που ήρθαν στη Σάμο για τον σκοπό αυτό.
Επίσης στον ελληνικό τύπο θα φιλοξενηθούν εκτεταμένες αναφορές, ενώ η εφημερίδα Ελευθεροτυπία ετοιμάζει ειδικό αφιέρωμα.
Να θυμίσουμε ότι η διημερίδα συνδιοργανώνεται από το τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Νομαρχία Σάμου και τον Οργανισμό Πολιτισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου (Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ), το Πνευματικό Κέντρο και τον Οργανισμό Τουρισμού του Δήμου Πυθαγορείου και την Πυθαγόρειο Ακαδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: