Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ( ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΡΙΖΩΣΗΣ ).
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου ,
ενημερώνονται οι αμπελουργοί του Νομού μας ότι τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα που αφορά την πριμοδότηση των αμπελουργικών εκτάσεων που εκριζώνονται οριστικά.
Το πρόγραμμα αφορά σε παραγωγικούς και όχι εγκαταλελειμμένους αμπελώνες, νόμιμα φυτεμένους με τις επιτρεπόμενες και συνιστάμενες ποικιλίες οινοποιίας, μεγαλύτερους από 1 στρέμμα.
Το ποσό της πριμοδότησης θα είναι από 462€ έως 693€.
Πληροφορίες και παραλαβή των σχετικών εντύπων δίνονται από τους κατά τόπους Συνεταιρισμούς, από την ΕΟΣΣ, από το Τμήμα Γεωργικών Εφαρμογών και Ανάπτυξης Καρλοβάσου και Αγ. Κηρύκου και από την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Σάμου.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί υποβάλλουν αίτηση έως 01/09/2009 στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Σάμου και στα Τμήματα Γεωργικών Εφαρμογών και Ανάπτυξης Καρλοβάσου και Αγ. Κηρύκου.
Εκ μέρους των παραγωγών απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος
Τίτλοι ιδιοκτησίας ή δεκαετή συμφωνητικά μίσθωσης
Αντίγραφο της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης όπου αναγράφονται τα αμπελοτεμάχια που πρόκειται να εκριζωθούν.
Για περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους γεωπόνους Γροντά Δημήτριο στο τηλ. 2273353423 και Ρήγα Αγλαΐα στο τηλ. 2273353437.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: