Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

"ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ" !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ
Προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ Γ.Γκ. Χ.ΚΟΥΡΟΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ κ.Γ.Γ.Π.Β.ΑΙΓΑΙΟΥ -ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ κ. ΘΑΛ. ΘΑΛΑΣΣΙΝO - κ. ΝΟΜΑΡΧΗ ΧΙΟΥ - κ. ΝΟΜΑΡΧΗ ΛΕΣΒΟΥ - κ.ΕΠΑΡΧΟ ΙΚΑΡΙΑΣ
-κ.ΕΠΑΡΧΟ ΛΗΜΝΟΥ


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Την άμεση προκήρυξη επιδοτούμενης δρομολογιακής γραμμής που θα συνδέει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ και ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ,κατ΄ελάχιστο, τις Πρωτεύουσες των νομών και των Επαρχείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Ικαρία-Σάμος-Χίος-Λέσβος-Λήμνος)μεταξύ τους και με την έδρα της Περιφέρειας (Μυτιλήνη),με Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΧΥΠΛΟΟ κατηγορίας ταχύτητας HIGH SPEED CRAFT, με αυθημερόν επιστροφή, ώστε να διακινούνται καθημερινά και απρόσκοπτα οι πολίτες της Περιφέρειας προκειμένου να διατηρηθεί η εδαφική , οικονομική και κοινωνική συνοχή των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Εάν η Πολιτεία αρνηθεί να ικανοποιήσει το ανωτέρω απόλυτα δίκαιο και καθολικό αίτημα των πολιτών του Νομού Σάμου, τότε δεν απομένει άλλο από το να προχωρήσουμε δυναμικά στο αίτημα της μετάθεσής μας από την Περιφέρεια Β.Αιγαίου, που δεν μας εξυπηρετεί και μάλλον μας δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η ένταξή μας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφαλίζει την καθημερινή μας σύνδεση με τα Κέντρα της Περιφέρειας και συμβαδίζει με την ιστορία μας, τις κοινωνικές, οικονομικές, πολιτιστικές θρησκευτικές σχέσεις και διαδρομές των ανθρώπων του Νομού μας.
Υπενθυμίζουμε ότι, ότι έχει δοκιμασθεί και επιβιώσει στο χρόνο, συνήθως είναι πολύ πιο δυνατό και γόνιμο απ' ότι γεννιέται στον πολιτικό πιλοτικό δοκιμαστικό σωλήνα, για να εξυπηρετήσει αθροιστικά ,πληθυσμιακά ή και άλλα συγκυριακά στοχεύματα που δεν εξυπηρετούν εντέλει τις τοπικές κοινωνίες και την προοπτική τους.

Με εκτίμηση
Εμμανουήλ Ν. Κάρλας
Νομάρχης Σάμου,Ικαρίας & Φούρνων-Κορσεών

Δεν υπάρχουν σχόλια: