Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση της Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας για σεισμούς.


Ειδική εγκύκλιο για την προληπτική δράση στην αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να προσδιοριστούν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες των εμπλεκομένων φορέων πολιτικής προστασίας, στην πρόληψη και τη διαχείριση των καταστροφών εξ αιτίας σεισμικών φαινομένων.

Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα στο μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας να λάβει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά πιθανές καταστροφές

εξ αιτίας σεισμών.

Για όλες τις παραπάνω ενέργειες, θα υπάρξουν ασκήσεις Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο Νομού, με συμμετοχή όλων των Δήμων και της αντίστοιχης Περιφέρειας, ώστε να εξασκηθεί το αντίστοιχο προσωπικό.


Μέσα σε όλα αυτά τα περίεργα ανακοινωθέν της Πολιτικής Προστασίας, έγιναν αναφορές για 2 μικρές σεισμικές δονήσεις που έγιναν χθες αισθητές στην Σάμο, αλλά η ενημέρωση που έχουμε είναι πως ήταν δονήσεις μη ανακοινώσιμες από την επίσημη αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: