Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ποιός "απειλεί" το Υπουργείο; Ποιος κυβερνά; Το Υ.Ε.Ν.Α.Ν.Π. ή οι εφοπλιστές;

Δεκάδες φορτηγά αυτοκίνητα και ψυγεία από την περασμένη Τρίτη προσπαθούν να μπουν σε πλοία της γραμμής για Σάμο - Ικαρία και μένουν απ' έξω λόγω πληρότητας, αφού "προηγούνται" τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα έχει γίνει ιδιαίτερα έντονο διότι πολλά ευπαθή προϊόντα που προορίζονται για τα νησιά, κινδυνεύουν να χαλάσουν.
Οι εκπρόσωποι των μεταφορικών εταιριών απειλούν πως θα σταματήσουν να εκτελούν μεταφορές αφού δέχονται (όπως καταγγέλλουν) υπερβολικές χρεώσεις ιδιαίτερα από συγκεκριμένο εφοπλιστή για να δεχτεί τα φορτηγά τους.
Από την άλλη ενημερώνουν πως αν μέχρι το αργότερο αύριο δεν φύγουν τα ψυγεία η καταστροφή για πολλούς εμπόρους θα είναι μεγάλη.
Στην εκπομπή μας "Ο Λόγος στον Πολίτη" και στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 FM 99,8 μίλησε σήμερα το μεσημέρι από τον Πειραιά, ένας εκπρόσωπος μεταφορικής εταιρίας και μας σκιαγράφησε το πρόβλημα που επικρατεί στο Λιμάνι.
Παράλληλα μας μίλησε και οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που ταλαιπωρείται από την περασμένη Τρίτη και προσπαθεί να "φορτώσει" 8 αυτοκίνητα!!! αλλά δεν το έχει καταφέρει.
Από την άλλη ο Υπουργός κ. Παπαληγούρας έχει (όπως έχουμε ενημερωθεί) από την Παρασκευή στην διάθεσή του, το ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ πλοίο AEGEAN STAR της εταιρίας ΑΝΕΚ και δεν υπογράφει την δρομολόγησή του.
Φυσικά όλοι αναρωτιούνται ή καλύτερα όλοι μας αναρωτιόμαστε....
Ποιος κυβερνά ετούτο τον τόπο;
Πολλοί άλλοι ρωτούν.
Αν ο Υπουργός υπογράψει το δρομολόγιο της ANEK ο κ. Αγούδημος θα αποσύρει το ΜΑΡΙΝΑ από τους Φούρνους;

Ακούστε τις συνεντεύξεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια: