Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Στην αυριανή εκπομπή ο Αλέξης Μητρόπουλος.


Να ζητήσουμε συγνώμη που δεν τηρήσαμε την υπόσχεσή μας, αλλά λόγοι "ανωτέρας βίας" δεν επέτρεψαν στον γνωστό Εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο να είναι κοντά μας στην σημερινή εκπομπή.

Αυτό θα γίνει όμως αύριο και έτσι θα μας αναλύσει την απόφαση "σταθμό του Πρωτοδικείου Μυτιλήνης που δικαίωσε ανάπηρο συνταξιούχο ο οποίος είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη όταν το ΙΚΑ αρνήθηκε να του καταβάλει το οικογενειακό επίδομα, επειδή το έπαιρνε και η σύζυγός του από άλλο ταμείο.

Αυτή η απόφαση (85/2009) είναι "σταθμός" για τους χιλιάδες δικαιούχους, αφού δημιουργεί δεδικασμένο και έτσι άσχετα αν ο ένας από τους δυο συζύγους έπαιρνε επίδομα από άλλο ταμείο, το ΙΚΑ είναι υποχρεωμένο να καταβάλει το επίδομα!

Πριν 4 περίπου χρόνια το θέμα "έπαιζε σε όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. αλλά καθώς τα δικαστήρια έπαιρναν αρνητικές αποφάσεις, έτσι ξεχάστηκε και έσβησε άδικα για τους πολίτες, αφού ήταν μια άρνηση ασφαλιστικού φορέα που ετσιθελικά αρνούνταν να εκπληρώσει την υποχρέωσή του.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι ακούστε την εκπομπή "Ο Λόγος στον Πολίτη" έχοντας κοντά μας και τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: