Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κύριε Νομάρχα επιμένουμε...

Επειδή κ. Νομάρχα ενημερωθήκαμε πως μετά από την δημοσίευση που έκανε το Blog της "Σαμιακής ΓΝΩΜΗΣ" σήμερα το πρωί προκαλέσατε ΣΥΣΚΕΨΗ για το θέμα και αποφασίσατε να επιμείνετε στην αρχική σας απόφαση με την τοποθέτηση 28 υπαλλήλων (όπως ορίζει η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών) στη συγκρότηση των ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, εμείς θα επιμείνουμε να βγάλετε αυτή την αποφασή σας στη δημοσιότητα, με τα ονόματα και των 28 Νομαρχιακών υπαλλήλων.

Εμάς κάτι έχει πάρει το αυτί μας ότι πληρούν τις προυποθέσεις οι 12 από τους 28...!

Οι υπόλοιποι 16 είναι φίλοι προς την παράταξη του Αντινομάρχη και υποψήφιου Δημάρχου κ. Στέλιου Θάνου...!


Η δικαιολογία που προβάλατε στη σύσκεψη ήταν πως οι 16 αυτοί τοποθετήθηκαν για λόγους "εμπειρίας"


Αυτό που ρωτάμε τώρα εμείς είναι, αν αυτοί οι 16 θα είναι στην νυχτερινή βάρδια των εκλογών...

Άρα θα πρέπει να γνωρίζει ο λαός της Σάμου τα ονόματα των υπαλλήλων που ορίσατε και με τις βάρδιες τους την ημέρα των εκλογών, αλλιώς θα αναγκαστεί να τα δώσει το Υπουργείο Εσωτερικών!

Και μην ξεχνάμε ότι αυτοί που ορίσατε και επιλέξατε θα πάρουν για 2 εβδομάδες που θα διεξάγονται οι εκλογές 2.200 €.....!!!!!!!

Ξανά το άρθρο που βάλαμε το πρωί....

 

κ. Καρλα δώστε στη δημοσιοτητα την απόφασή σας..

Παρακαλούμε τον κ. Κάρλα και τον Αντινομάρχη κ. Στελιο Θάνο που είναι υποψήφιος Δήμαρχος και τον Αντινομάρχη κ. Ζάχαρη που είναι και αυτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συναδελφο υποψήφιο δήμαρχο κ. Θάνο να δώσουν στη δημοσιότητα την ΑΠΟΦΑΣΗ του Νομάρχη του ΟΡΙΣΜΟΥ και της ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ των ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ που θα συμμετέχει στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: