Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα! Μάλλον να την ξεχάσουμε την παρέλαση!

Έκτακτο δελτίο εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, με το οποίο ενημερώνει ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να επικρατήσουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία και  στο Βόρειο Αιγαίο.
Επικαλούμενο σχετικό δελτίο καιρού της ΕΜΥ, επισημαίνει πως τα καιρικά φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ενώ την Τετάρτη θα υπάρξει μείωση της θερμοκρασίας και πρόσκαιρη χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Στο Βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Καταιγίδες ίσως πλήξουν για μικρά διαστήματα την ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το απόγευμα τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και προς το βράδυ τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.
Ανήμερα της εθνικής μας εορτής τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου
Από την Τετάρτη το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο και από την Πέμπτη και στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα ξεπεράσουν τα 8 μποφόρ. Από τη νύχτα απόψε έρχονται και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά με αποτέλεσμα από αύριο η θερμοκρασία να πέσει αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: