Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το QUEEN VICTORIA με 3000 άτομα και το GOLDEN IRIS στη Σάμο...!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια της προσπάθειας που για πολλά χρόνια καταβάλουμε για τη προσέγγιση κρουαζιεροπλοίων στα νησιά μας είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την προσέγγιση στο νησί μας ενός από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο του QUEEN VICTORIA.
http://www.simplonpc.co.uk/CunardJPEGs/Queen_Victoria01.jpg
Το μήκος 300 μέτρων πλοίων θα προσεγγίσει στο Βαθύ το Σάββατο 2/10 το μεσημέρι και θα παραμείνει μέχρι το βράδυ. Στο πλοίο θα επιβαίνουν 2.000 επιβάτες πολύ ψηλής εισοδηματικής στάθμης και 1.000 άτομα πλήρωμα.
Επίσης στα πλαίσια του επιτυχημένου ανοίγματος στην Ισραηλινή αγορά ανακοινώνουμε τη προσέγγιση την Παρασκευή 1/10 στο Βαθύ για τρίτη φορά φέτος του GOLDEN IRIS
http://soudaport.pblogs.gr/files/f/317707-golden%20iris.jpg
Στο πλοίο θα επιβαίνουν 900 Ισραηλινοί επιβάτες. Απόφαση της εταιρείας του πλοίου μετά τις επιτυχημένες προσεγγίσεις του πλοίου είναι την ερχόμενη χρονιά να έχουμε εβδομαδιαίες προσεγγίσεις.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ

1 σχόλιο:

travakas είπε...

Για το ότι μετατρέψανε το Βαθύ πάλι σε εργοτάξιο με τη γνωστή απραξία τους δε μπορούμε να κάνουμε κάτι,τουλάχιστον ας ελπίσουμε πως εκείνη τη μέρα θα πνέει "ούριος άνεμος" που δε θα μετατρέψει το Βαθύ σε ένα τεράστιο βόθρο ως συνήθως...!Σαν συμβουλή όμως θα σας πρότεινα να ναυλώσετε λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν και στα τουριστικά μέρη της Σάμου(Πυθαγόρειο,Κοκκάρι,Ηραίον,κ.α.),έτσι για να δουν ότι υπάρχει και η άλλη Σάμος...και που ξέρετε...ίσως του χρόνου και να ξανάρθουν(αν όχι τα κρουαζιερόπλοια,κάποιοι από αυτούς)!!!