Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΑ ΤΡΑΒΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΓΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ (ΠΑΡΑΣΗΜΟ) ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΟΥ......ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ κ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΘΑΝΟΥ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΥ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)


Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΔΥΣΦΗΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ.

ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ) ..... ΑΠΟ "ΑΝΩΘΕΝ" ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΜΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ...!


ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011.


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΓΡΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑΝΟ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

2 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 'ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ , ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η FRONTEX ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΗΣ - ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ????????????

fratito είπε...

Ο Δημοσιογράφος πρέπει να καταγράφει την ιστορία, να κυνηγά την είδηση, να αναλύει τα γεγονότα, να φτάνει στην αλήθεια και να την παρουσιάζει με αντικειμενικότητα.Δεν πρέπει επ'ουδενί λόγω να παραποιεί την αλήθεια, να εξυπηρετεί οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και να σπιλώνει αντιπάλους.Και προ πάντων η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και όχι κατινιά.