Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ...!!! ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας HSW τροποποιούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του "Νήσος Μύκονος" για την Σάμο και την Ικαρία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2010.
'Οπως προκύπτει ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Σάμος και η Ικαρία θα έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά ΜΟΝΟ 5 ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες 2 η μόνη σύνδεση του νησιού με την Αθήνα θα είναι αεροπορική!!!
Συγκεκριμένα θα έχει δρομολόγια από το Βαθύ για τον Πειραιά κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή!
Αντίστροφα από Πειραιά για Βαθύ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο!
Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός των λιμανιών που πιάνει το "Νήσος Μύκονος" που θα είναι μια πραγματική οδύσσεια, αφού κάθε Τρίτη και Κυριακή θα προσεγγίζει 8 λιμάνια από Βαθύ προς Πειραιά και κάθε Δευτέρα από Πειραιά για Βαθύ!!!
Τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή επιχειρούν να χρυσώσουν το χάπι με το δρομολόγιο από Βαθύ για Πειραιά να έχει  προσέγγιση μόνο σε Καρλόβασι και Εύδηλο.

Δυστυχώς είναι πραγματική ΚΑΤΑΝΤΙΑ αυτή η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που πριν από λίγους μήνες μιλούσε για άγονες πολιτικές και ΔΥΣΤΥΧΩΣ φέρανε την ακριτική Σάμο να είναι ουραγός των εξελίξεων και της ανάπτυξης.

ΑΙΣΧΟΣ και μόνο ΑΙΣΧΟΣ για αυτό που συμβαίνει στη Σάμο κ. Βαρδίκο και κ. Βασιλειά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: