Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Το υγειoνομικό της Σάμου έστειλε την υπόθεση στον Εισαγγελέα;ποιο είναι το αποτέλεσμα της;

Πριν δυο μέρες δημοσιεύτηκε το παρακάτω κείμενο στο τρο-ma-ktiko.blogspot.com,
με ευκαιρία της επίσκεψης στο νησί μας του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Αδωνη Γεωργιάδη.

Η επιστολή φέρει τα αρχικά Μ.Μ και όλοι γνωρίζουμε σε ποια ανήκουν αυτά τα αρχικά.
Μεταξύ των άλλων στην επιστολή της κατηγορεί και αφήνει σαφέστατες αιχμές για τον Δήμαρχο κ.Πετρούσκα ότι παραβιάζει Νόμους και υποθάλπει,φροντίζει καταστάσεις!!!!

Παραπλανώντας σκόπιμα τη κοινή γνώμη η καταγγέλουσα, σκεφτήκαμε να δούμε πόσο δίκιο είχε η καταγγελία της η παραπάνω και πως με αυτό τον τρόπο δυσφήμησε η ίδια άσχημα το νησί μας αλλά και τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο της πόλης.


Ρωτήσαμε και μάθαμε λοιπόν αυτό που η ίδια απέκρυψε στην επιστολή της.Η επιχείρηση πράγματι κατόπιν και σχετικών εγγράφων που είδαμε είχε κλείσει αλλά η ιδιοκτήτρια της προσέφυγε στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να δικαιωθεί και να ανασταλούν όλες οι αποφάσεις εις βάρος της και η επιχείρηση σήμερα να λειτουργεί και να προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει στη περιοχή.

Φαίνεται όμως ,πως για αυτήν που έστειλε την επιστολή ,αυτά είναι όλα ψιλά γράμματα με αποτέλεσμα να κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι παραβιάζει την νομοθεσία αλλά να κατηγορεί και τον Αντιδήμαρχο ότι εργάζεται εκεί,αποσιωπώντας σκόπιμα της δικαστικές αποφάσεις και πως υπεράνω αυτών των αποφάσεων δεν είναι κανείς.

Αποσιώπησε βέβαια και τον έλεγχο που έκανε στην επιχείρηση της το υγειονομικό τμήμα της Σάμου και σε τι κατάσταση βρέθηκαν οι χώροι της,βλέπετε η ίδια είναι τόσο εντάξει που αρνήθηκε στον έλεγχο που τις έγινε να ανοίξει το φρεάτιο αποχέτευσης .Αλλά είπαμε αυτά είναι ψιλά γράμματα και αλλουνού παπά ευαγγέλιο.


Προφανώς
μέσα στο μυαλό της πιστεύει πως όλα αυτά που περιέγραψε στην επιστολή της είναι απαγορευτικά και ότι η νομοθεσία δεν επιτρέπει την λειτουργία της άλλης επιχείρησης ,ξεχνώντας η ίδια ότι δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν μέχρι στιγμής την ιδιοκτήτρια την οποία καταγγέλλει.

Τα συμβάντα, χρονικά δεν έχουν σχέση με την εργασία του Αντιδημάρχου εκεί.Τα γεγονότα έγιναν το καλοκαίρι του 2009 .Απλά σκόπιμα παραποιεί τα γεγονότα για να δημιουργήσει τις εντυπώσεις ,εμπλέκοντας για να κάνει ντόρο ,και την επίσκεψη του Βουλευτή Αδωνη Γεωργιάδη .

 
Κάνουμε λοιπόν ανάρτηση της επιστολής της ,αλλά για να καταλάβει ο κόσμος και τι συμβαίνει με τη δική της επιχείρηση δημοσιεύουμε και τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι υγειονομικές αρχές του τόπου στην ίδια και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Κλείνοντας την μικρή αυτή αναφορά στεκόμαστε στο ερώτημα προς τις υγειονομικές αρχές της Σάμου,την περίπτωση της παραβίασης της Νομοθεσίας από την παραπάνω την απέστειλαν στις δικαστικές αρχές του τόπου;
τι αποτέλεσμα είχαν οι ποινικές κυρώσεις εις βάρος της;

Ρωτάμε ακόμη την Κτηματική υπηρεσία να μας πει εάν η πισίνα βρίσκεται μέσα στον αιγιαλό η όχι;

Το δημοσίευμα της Μ.Μ

Παράνομο εστιατόριο στη Μυκάλη Σάμου

undefined
Aναρωτηθηκατε κ. Αδωνη Γεωργιαδη σε ποιο εστιαταριο στη Μυκαλη Σαμου σας καλεσαν να φατε και να κολυμπησετε στις 18/7/2010?... Στο καταστημα αυτό με δημαρχιακη αποφαση 522/1/10 εχουν αφαιρεθει ολες οι αδειες λειτουργιας του και λειτουργει αυθαιρετα εξαπατωντας το δικαστηριο επειδη παραβιαζει τους περιοριστικους ορους της προσωρινης διαταγης 3728/30-4-10 και στη συνεχεια της αποφασης 104/30-6-10 που του εχει δοθει. Και αυτό το φροντιζει με μεγαλη επιμελείας ο δημαρχος Βαθεως κ.Φ.Πετρουσκας αφου αφ’ενός παραβαινει το καθηκον του και τις αρμοδιοτητες του και αφ’ετερου επιτρεπει στον αντιδημαρχο κ.Θ.Κοχλιο να εργαζεται σαν μαγειρας στην επιχειρηση αυτή. Σημειωτεον ότι στα γαργαρα νερα που κολυμπησατε καταληγουν τα λυματα του αποροφητικου βοθρου του καταστηματος που ευρισκεται σε αποσταση 30 μετρα από το κυμα. Μπραβο στον δημαρχο και στον αντιδημαρχο που είναι υπευθυνος για τις παραλιες μας στη Σαμο!!! Ευτυχως που η Μυκαλη εχει πολλα ρευματα και παρασυρει τα παντα από λυματα μεχρι αρμοδιοτητες Δημαρχων! Μπραβο παιδια και εις ανωτερα!!! Μ.Μ.
Ρωτάμε η πισίνα που είναι κατασκευασμένη μέσα στον αιγιαλό είναι νόμιμη;
Το πόρισμα των υγειονομικών αρχών της Σάμου πατήστε πάνω να ανοίξει το έγγραφο ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΣΕΡΒΙΡΙΖΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΚΑΠΗ)

Αναρτήθηκε από aegaio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: