Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

Luisa...ΕΛΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ...!!!

Αναστάτωσε την παραλία

Την οργή μιας μητέρας προκάλεσε μια σέξι λουόμενη σε παραλία στο Άντζιο, νότια της Ρώμης. Η 26χρονη γυναίκα, έκανε μπάνιο τόπλες και στη συνέχεια βγήκε για να βάλει αντηλιακό και να κάνει ηλιοθεραπεία.   
Η μητέρα κατηγορεί την "Luisa" (αυτό το όνομα έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία), ότι άρχισε να... χαϊδεύεται αισθησιακά στο στήθος και σε άλλα μέρη του σώματός της, καθώς έβαζε αντηλιακό.
Όπως είπε η μητέρα, το γεγονός προκάλεσε "αναστάτωση" στους γιους της ηλικίας 14 και 12 ετών, οπότε αυτή έπρεπε να παρέμβει (τα τέκνα της τα ρώτησε;)
Ακολούθησε καυγάς, μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η 26χρονη αρνήθηκε να κρύψει τα κάλλη της από τα αδηφάγα βλέμματα των παιδιών.
"Μια μητέρα δύο παιδιών σταμάτησε περιπολικό και διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο που μια γυναίκα άπλωνε πάνω της το αντηλιακό" ανέφερε εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί πήγαν και ζήτησαν τα στοιχεία της κοπέλας και η ίδια -παραμένοντας τόπλες- εξήγησε ότι δεν έκανε τίποτα κακό.
"Φτιάξαμε ένα φάκελο για το περιστατικό, καθώς υπήρξε καταγγελία από τη μητέρα. Απ' ό,τι άκουσα η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Το περιστατικό και το ότι δημιουργήθηκε φάκελος προκάλεσε διαμάχη στην Ιταλία σχετικά με το δικαίωμα των γυναικών να κάνουν μπάνιο τόπλες. Στο πλευρό της 26χρονης τάχθηκαν πολλά ιταλικά ΜΜΕ, ασκώντας κριτική στην αστυνομία.
"Η πελάτισσά μου είναι λυπημένη που κατηγορείται επειδή απλώς έκανε μπάνιο τόπλες. Ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι ψηλή, μελαχρινή, με σφριγηλό στήθος. Επομένως, όταν απλώνει το αντηλιακό, ο τρόπος είναι πάντα αισθησιακός" σημείωσε ο δικηγόρος της Gianluca Arrighi.
Μετά από αυτή την περιγραφή, αφού καταγγείλουμε την μητέρα, τους γιους, την ιταλική αστυνομία, το Άντζιο, τη Ρώμη και όλη την Ιταλία, ένα έχουμε να πούμε: Luisa έλα στην Ελλάδα. Έχουμε ήλιο, αντηλιακό και δεν μας πειράζει μια ψηλή μελαχρινή με ωραίο στήθος να πηγαίνει τόπλες στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: