Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου πρέπει να τα εξετάσει αυτά...

Μετά και την κατηγορία που παραπέμπονται οι 3 μελισσουργοί για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος στην φωτιά του"Κακοπέρατου" και την αποκάλυψη ότι αστυνομικός είναι γιος 2 εκ των κατηγορουμένων ηλικιωμένων, θα πρέπει ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κορδονούρης να εξετάσει το ρόλο που έπαιξε τις πρώτες ώρες της φωτιάς ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αφού υπήρχε αναφορά ότι ο ίδιος δήλωνε τους γονείς του και τον άλλο κατηγορούμενο συγγενή του, ως αγνοούμενους.
Στο τέλος όπως αποδεικνύεται οι αγνοούμενοι μετατράπηκαν σε κατηγορούμενους!!!

Ένα επιπλέον και πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η αναφορά και οι καταγγελίες εθελοντών πυροσβεστών πως όταν βρέθηκαν αμέσως από τους πρώτους στην φωτιά και διαπίστωσαν ότι έχει ξεκινήσει από τα μελίσσια, κάνοντας παρατήρηση στους κατηγορούμενους μελισσοκόμους, τότε δέχθηκαν ομαδική επίθεση και από άλλους μελισσοκόμους που έσπευσαν να "συνδράμουν"!!!

Άραγε τότε πως είναι δυνατόν ο γιος αστυνομικός να δηλώνει εξαφάνιση των γονιών του την ίδια στιγμή και από την άλλη στο ίδιο χρονικό σημείο να "πλακώνονται" οι γονείς του με τους εθελοντές!!! 


Κύριε διευθυντά θα πρέπει να τα δείτε όλα αυτά, σημειώνοντας και πάλι πως ο ίδιος αστυνομικός επιτέθηκε σήμερα το μεσημέρι προκλητικά σε δημοσιογράφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: