Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Που ήταν το Λιμεναρχείο; Που είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου;

Εδώ και τέσσερις μέρες που είχαμε τις εκδηλώσεις των ΓΙΟΡΤΩΝ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ, το παραεμπόριο είχε την τιμητική του!


Παντού σε όλο το μήκος που γίνονταν οι εκδηλώσεις πάρα πολλοί αλλοδαποί (ασιατικής καταγωγής οι περισσότεροι) είχαν απλώσει την πραμάτεια τους και στην κυριολεξία δίπλα σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ!!!!!

Κανείς δεν είχε την ευαισθησία να τους ενοχλήσει και να τους ρωτήσει έστω και τα αυτονόητα! 
Δηλαδή αν διαθέτουν έστω έγγραφα παραμονής και εργασίας στη χώρα μας!

ΟΥΤΕ ακόμα και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου δεν έχει την ευαισθησία να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τα μέλη του!

Το παραεμπόριο στα φόρτε του...και εσείς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ και πηγαίντε στη Τουρκία μπας και βγάλετε και κανένα μεροκάματο!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σας έφταιξαν οι φουκαριάρηδες,μεροκάματο πάνε να βγάλουνε.Χρόνια τώρα οι δικοί μας νόμιμοι έμποροι μας κατρακλέβουνε και αισχροκερδίζουνε στη πλάτη μας και στη τσέπη μας υπερχρεόνοντας όλα τα είδη σε εκατονταπλάσιες τιμές από τις κανονικές και πουλώντας αμφιβόλου ποιότητας είδη.Τουλάχιστον αυτοί οι μικροπωλητές δεν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Δεν μας κλέβουνε.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Χωρίς να διαφωνώ πλήρως σε αυτά που γράφετε θα διαφωνήσω στο ότι δεν αναφέρετε ότι αυτοί οι "φουκαριάρηδες" δεν πληρώνουν, ΦΟΡΟ, ΤΕΒΕ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΡΕΥΜΑΤΑ και πολλά άλλα που τα επιβαρύνεται ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ!
Όσο για τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες δυστυχώς μάλλον δεν γνωρίζετε την πραγματικότητα, αφού η πλειοψηφία των ειδών που πουλούν αυτοι είναι "φύκια" αφού η ποιότητά τους είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Βέβαια θα πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχουν και έμποροι που πουλούν "κινέζικα" για "κολωνακιώτικα"...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!