Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τα κροκοδείλια δάκρυα του Γιωργάκη θα μεταφέρει ο Σηφουνάκης!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε σήμερα το πρωί αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα επισκεφθεί την Σάμο ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης, όπου και θα ενημερωθεί για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο Καρλόβασι και το Μαραθόκαμπο από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Από ρεπορτάζ της zougla.gr διαβάζουμε: "...Ο κ. Σηφουνάκης αναμένεται να μεταφέρει στον σαμιακό λαό μήνυμα συμπαράστασης του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, προς τους πληγέντες, αλλά και την βούληση της κυβέρνησης να συνεισφέρει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του φυσικού πλούτου του νησιού.Τέλος, ο υφυπουργός θα παραστεί ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 186η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης (1824), που σηματοδότησε ουσιαστικά τον έλεγχο του Αιγαίου από τον ελληνικό στόλο. Η επέτειος έχει ταυτισθεί με τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου".


Είναι απαράδεκτο ενώ η Σάμος καίγεται μέσα σε 10 ημέρες 3 φορές με απολογισμό 25.000 στρέματα καμένης έκτασης ο ίδιος να είναι 10 λεπτά πιο πέρα και να περιμένει να φυσήξει αέρας για να κάνει σέρφινγκ!!!

Είναι ακόμα πιο απαράδεκτο να βγαίνει κατόπιν η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο και να προσπαθεί με ανακοίνωσή της να τον δικαιολογήσει λέγοντας πως και αυτός είναι άνθρωπος και έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές!!!


Δηλαδή η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ξεχνά ότι αυτός είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρώτα πρέπει να κοιτάει το συμφέρον ενός τόπου που εκείνη τη στιγμή λίγα μίλια πιο πέρα καίγεται και μετά να αποφασίζει να συνεχίσει τα μπάνια του!

Επίσης η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται πως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αναφέρει ότι επικοινωνούσε με τον νομάρχη και την ίδια στιγμή η Περιφερειάρχης κα Θεολογίτου σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm κάνει την ανήξερη και λέει πως δεν γνωρίζει ότι ο Ππανδρέου είναι στην Ικαρία!!!


ΜΑ αλήθεια σε κουτούς απευθύνονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: