Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κάνουμε έκκληση...!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως η μαγευτικότερη καλοκαιρινή βραδιά του καλοκαιριού που είναι η 24η Αυγούστου, με το μεγαλύτερο και ομορφότερο αυγουστιάτικο φεγγάρι, δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ναό της Ήρας.
Αυτό γιατί οι εργαζόμενοι στον αρχαιολογικό χώρο σκοπεύουν να μην εργαστούν το βράδυ αυτό, αφού όπως λένε το Υπουργείο Πολιτισμού δεν σκοπεύει να τους δώσει την καθιερωμένη αμοιβή, αλλά να τους ανταμείψει με ένα ρεπό.
Ίσως να έχουν και δίκιο, αλλά τουλάχιστον επειδή νομίζουμε ότι είναι και νιώθουν Σαμιώτες, θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο, σκεπτόμενοι ότι δεν πρέπει να στερήσουν αυτό το υπέροχο γεγονός από τόσους επισκέπτες τουρίστες που επέλεξαν το νησί μας για να περάσουν τις διακοπές τους.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι πολιτικοί υπάλληλοι του Αεροδρομίου της Σάμου δεν συμμετείχαν σε καμία απεργία και στάση εργασίας παίρνοντας αυτή την απόφαση σκεπτόμενοι και την τεράστια οικονομική κρίση που χτυπά τον τόπο μας.
Κάνουμε έκκληση στους εργαζόμενους του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου να δουν το θέμα ανθρώπινα και ας πάρουν έστω αυτό το ένα ρεπό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κατι τετοιοι έχουν φέρει τον τουρισμό της Σάμου σε αυτα τα χάλια!!! ντροπή τους και πάλι ντροπή τους...λες και θα σωθουν με το ενα μεροκάματο!!!