Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αθέτησε τον λόγο του ο Αντινομάρχης Σάμου κ. Ζάχαρης. Μας "πετούν" στον κάλαθο των αιτήσεων για να γλιτώνουν τον έλεγχο!!!

Πριν από 1 μήνα είχε δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο θέμα σχετικά με τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή της Γάγκου και την δημιουργία ενός δρόμο που ξεκίνησε να γίνει για το συμφέρον των πολιτών και κατέληξε να γίνεται για το χατήρι της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Σάμου κας Πάτρας Κυριακού.
Σε ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε στον 2000 Fm ο κ. Ζάχαρης εκδήλωσε την διαμαρτυρία του πως αδικείται, αφού όπως έλεγε όλα είναι διάφανα και μας παρακάλεσε να πάμε την επόμενη ημέρα στο γραφείο του για να μας δώσει όποια απάντηση θέλουμε.......αρκεί να κάνουμε μια αίτηση.
Του επισημάναμε ότι αυτή η διαδικασία είναι μια παγίδα για τον πολίτη αφού μπαίνει σε έναν κυκεώνα αιτήσεων και απαντήσεων που στο τέλος αποθαρρύνουν τον πολίτη.
Εμείς του κάναμε αυτή την χάρη και την επόμενη μέρα (για να του αποδείξουμε αυτό που λέγαμε) στις 14 Ιουλίου κάναμε μια αίτηση προς την Πολεοδομία Σάμου ώστε να μας δοθεί όλος ο φάκελος της οικοδομικής άδειας (377/04) της κας Κυριακού, ώστε να εξετάσουμε μέσα από την δημοσιογραφική μας έρευνα την εξέλιξη της οικοδομής της Προϊσταμένης.
Έχει περάσει ένας περίπου μήνας και ο κ. Ζάχαρης με την υπηρεσία του (Πολεοδομία Σάμου) κάτι φοβούνται και δεν μας απαντούν.

Τα είδατε κ. Ζάχαρη ότι είχαμε δίκιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: