Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τέλος και στα οικογενειακά επιδόματα βάζει ο σοσιαλισμός του Γιωργάκη

Όπως μας ενημερώνει το ΒΗΜΑ σε άρθρο
 του, με τον πετυχημένο τίτλο: "Το νέο αφήγημα του Γιώργου" δηλ."το νέο παραμύθι" που θα μας πουλήσει φέτος ο ΓΑΠ στη ΔΕΘ, μετά το περσινό "λεφτά υπάρχουν", τελειώνουν και τα οικογενειακά επιδόματα:
Η περιγραφή του νέου μοντέλου για το κοινωνικό κράτος και για την ανάπτυξη που θα παρουσιάσει στις 3 Σεπτεμβρίου και στη ΔΕΘ αντιστοίχως ο Πρωθυπουργός είναι μεγάλης σημασίας. Η πρόταση για το κοινωνικό κράτος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα έχει στον πυρήνα της (ΣΣ. τον ΣΤΟΧΟ τον λένε "πυρήνα" όταν θέλουν να μας το φέρουν σιγά σιγά) την πολιτική για τα οικογενειακά επιδόματα. Η πρώτη εκτίμηση από τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί είναι ότι επιδόματα συνολικού ύψους 2,5 δισ. ευρώ χορηγούνται χωρίς κριτήρια. «Είναι σαν να πετάει το κράτος λεφτά από το αεροπλάνο» επισημαίνει κορυφαίο στέλεχος του ΠαΣοΚ. Η πρόταση λοιπόν είναι να δομηθεί ένα μεικτό σύστημα το οποίο θα προβλέπει την παροχή επιδομάτων με κριτήρια εισοδηματικά και αναγκαιότητας αλλά ταυτοχρόνως θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες.
 
Πηγή: anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: