Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εκτεθειμένος και νομικά ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου , Δικηγόρος κ.Χρήστος Σαπουνάς ,όπως και ολόκληρη η Λιμενική Επιτροπή.



Έγγραφο κόλαφος κατά του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Σάμου από τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Με έγγραφο της η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου το οποίο και κοινοποιεί σε αρμόδια όργανα του Υπουργείου Οικονομίας αλλά και στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ,η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου για καθυστέρηση είσπραξης Λιμενικών τελών.


Σύμφωνα πάντα με το έγγραφο της Περιφέρειας, το Λιμενικό Ταμείο Σάμου δεν έχει εισπράξει οφειλές σημαντικών ποσών για τα έτη 2009 και 2010 που προέρχονται από Λιμενικά τέλη επιβατών και τα οποία έπρεπε να είχαν εισπραχθεί,τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι παραλείψεις καθυστερήσεις από πλευράς του Λιμενικού Ταμείου κρίνονται αδικαιολογήτως και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να εξεταστούν αρμοδίως για την απόδοση ευθυνών.

Μετά και από όλα αυτά θα περιμέναμε τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτηση του γιατί στο τέλος όπως πάει θα κινηθούν και εναντίον του, εκείνες οι διατάξεις περί απιστίας κατά της υπηρεσίας ,κάτι που ως δικηγόρος ,όφειλε να γνωρίζει αφού του το είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό.

Πατήστε πάνω να ανοίξει το έγγραφο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Πατήστε πάνω να ανοίξει το έγγραφο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: