Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Να πείτε και ποιοί είναι αυτοί οι εργοδότες για να τους μάθει και ο κόσμος!


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Κατά την τελευταία συνάντηση όλων των Φορέων που ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση των πρόσφατων μεγάλων πυρκαγιών, από πολλούς Εθελοντές εκφράστηκε το παράπονο ότι, ορισμένοι εργοδότες, κυρίως, ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά και προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών, τους στερούν ημερομίσθια όταν συμμετέχουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης ή τους απαγορεύουν να απουσιάζουν από την εργασία τους για το σκοπό αυτό, ακόμη και με απειλή απόλυσης.
Επειδή και στο παρελθόν έχει υποβληθεί από Εθελοντές το ίδιο παράπονο, απευθύνουμε έκκληση προς τους εργοδότες, σε ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, να επιδεικνύουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατανόηση.
Τονίζουμε ότι η προσφορά των Εθελοντών, έκφραση βαθιάς και ανιδιοτελούς κοινωνικής αλληλεγγύης και φιλαλληλίας, αποτελεί κεφάλαιο για τον τόπο μας και ισχυρό πολλαπλασιαστή της κοινής προσπάθειας για τη διάσωση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και της προοπτικής των νησιών μας.

Σάμος, 20-08-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: