Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Απάντηση ΛΑ.Ο.Σ. Σάμου στον Βουλευτή Σάμου για δηλώσεις του...


ΣΑΜΟΣ  16/8/2010                                                    ΠΡΟΣ: M.M.E.
                                                                  
                                                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΠΥΘΑΓ. ΒΑΡΔΙΚΟΥ


Την περασμένη εβδομάδα με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιόφωνο, τον Βουλευτή της Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο να χαρακτηρίζει το από 4-8-2010 Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ. ως «κατάπτυστο».
Το δελτίο μας αυτό αναφερόταν στις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν το νησί μας και την επιλογή του Πρωθυπουργού να συνεχίσει τις διακοπές του στην Ικαρία ενώ η Σάμος καιγόταν.
Φαίνεται ξεκάθαρα από τους χαρακτηρισμούς του κ. Βουλευτή, η έλλειψη πολιτικού λόγου από την πλευρά της κυβερνητικής παράταξης.
Ο κ. Βαρδίκος χάνει πολύ εύκολα την ψυχραιμία του και τον συμβουλεύουμε όταν του περισσεύει σάλιο να το κρατά για να σβήνει καμιά φωτιά.
Όσον αφορά τις παροχές στους πληγέντες της Σάμου η ατυχία μας  (σαν νησί) είναι ότι ο κ. Παπανδρέου και η ομάδα του δεν ανήκουν στην αντιπολίτευση, όπου απλόχερα έταζε «λαγούς με πετραχήλια».  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: