Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Φοβερός τοπικισμός από τον Νομάρχη Σάμου κ. Μαν. Κάρλα και τον Αντινομάρχη κ. Θάνο.

Ακόμα εξακολουθούν να μας διαμαρτύρονται πολλοί αναγνώστες για την τακτική τοπικισμού που έχει εφαρμόσει πολλά χρόνια τώρα η Νομαρχία Σάμου, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στην τελευταία πυρκαγιά του Μαραθοκάμπου.
Δηλαδή ενώ ο οικονομικός ιστός της πρωτεύουσας της Σάμου το Βαθύ έχει υποστεί τεράστια χτυπήματα τον τελευταίο 1 χρόνο, με τα σκατόνερα που πλημμύρισαν τον παραλιακό δρόμο 2 φορές (και στις καλύτερες οικονομικά περιόδους... Χριστούγεννα & Πάσχα), 1 μεγάλη φωτιά που κατέκαψε κοντά στο Μαλαγάρι 5 στρέμματα δάσους και καλλιεργειών, 1 μεγάλη φωτιά στο Κοκκάρι που κατέκαψε άλλα 10.000 στρέμματα γης, κανείς μέχρι τώρα...Νομάρχης, Βουλευτής, Δήμαρχος κ.α. (εκτός του Επιμελητηρίου) δεν πήρε ή δεν ζήτησε κάποια έκτακτα μέτρα προκειμένου να ξαλαφρώσουν λίγο οι επαγγελματίες!!

Μόλις ήρθε η φωτιά του Μαραθοκάμπου μέσα σε 3 ώρες η Νομαρχία ζήτησε και πήρε την κήρυξη 2 δήμων σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ προκειμένου να τύχουν (όσοι γνωρίζουν ξέρουν γιατί) οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής άλλου είδους μεταχείρισης από την πολιτεία. 


Υπάρχει όμως μια διαφορά εδώ!


Ο νομάρχης Σάμου κ. Μανώλης Κάρλας αλλά και ο Αντινομάρχης κ. Στέλιος Θάνος κατάγονται από τον Μαραθόκαμπο!!!


Αυτό έχει εξοργίσει όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Σάμου, αφού τέτοια ευαισθησία οι επικεφαλείς της Νομαρχίας δεν την έδειξαν σε άλλες περιπτώσεις!


Και φυσικά να ξεκαθαρίσουμε πως κανείς δεν διαφωνεί με την κήρυξη του Μαραθοκάμπου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά καλό θα ήταν την ίδια ευαισθησία να την έδειχναν παντού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: