Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Με περιοριστικούς όρους έξω οι τρεις μελισσοκόμοι...!

Μετά από μια μαραθώνια απολογία που κράτησε πάνω από 9 ώρες τελικά, αφέθηκαν έξω οι τρεις (3) μελισσοκόμοι που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό εκ προθέσεως, μετά από απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.
Στους τρεις ως φερόμενους εμπρηστές που κατηγορούνται ότι ήταν η αιτία για να καούν 10.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων και καλλιεργειών, τους δόθηκαν περιοριστικοί όροι και καταβολή χρηματικής εγγύησης 2000 € για τον καθένα.
Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως μέχρι να αποφανθεί το δικαστήριο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μέχρι την δίκη, αν τελικά ήταν οι υπαίτιοι της τελευταίας καταστροφής στον Μαραθόκαμπο, τα Βοτσαλάκια και το Κακοπέρατο.


Αξίζει να σημειώσουμε για άλλη μια φορά την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά συγγενικών προσώπων των κατηγορουμένων που επιτέθηκαν και πάλι στον καμεραμάν της Σαμιακής Τηλεόρασης, όταν προσπάθησε να κάνει την δουλειά του.

Ελπίζουμε πως οι αρμόδιες δικαστικές αρχές θα δουν το οπτικό υλικό που προβλήθηκε από την τοπική τηλεόραση σήμερα και θα επιληφθούν ώστε να τιμωρηθούν αυτοί που προσπαθούν με ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ να υπερασπιστούν τα συγγενικά τους πρόσωπα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: