Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Άλλος ένας ΘΑΝΑΤΟΣ ενός 70χρονου την Πέμπτη στη Σάμο χωρίς ενημέρωση!!! Υποψίες για δολοφονία!!!

Άλλον έναν ΘΑΝΑΤΟ έχουμε από την περασμένη Πέμπτη στη Σάμο και μέχρι τώρα κανένα μέσο δεν έχει πάρει επίσημη ενημέρωση γι' αυτό το γεγονός!!!
Όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και στο σημείο που βρίσκονται οι κατασκηνώσεις, εντοπίστηκε από διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, όπου επέβαινε ένα ζευγάρι της περιοχής, ένας άνδρας πεσμένος στο οδόστρωμα του επαρχιακού δρόμου Σάμου - Καρλοβάσου.
Αμέσως οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το ΕΚΑΒ και σε συνεννόηση μαζί τους, έβαλαν τον άτυχο  άνδρα στην καρότσα του αγροτικού και έδωσαν ραντεβού με το πλήρωμα του ασθενοφόρου προκειμένου να τον παραλάβει (αφού ήταν ακόμη ζωντανός) για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.
Δυστυχώς όμως ο άτυχος 70 χρονος εξέπνευσε κατά την μεταφορά του και δεν πρόλαβε να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος ήταν κάτοικος Αγ. Κωνσταντίνου και υπάρχουν υπόνοιες ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι και αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.
Ούτε και γι' αυτό το θέμα δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση από την Αστυνομία ενώ δεν γνωρίζουμε και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που έγινε......αν έγινε!

1 σχόλιο:

Benikos place είπε...

Θα ήταν δεοντολογικά και δημοσιογραφικα επίσης σωστό να αναφέρεται και τον φωτογράφο της φωτογραφίας που αναρτήσατε.Μια αναφορά της πηγής αρκεί.Και πάρτε όσες θέλετε, με όλη μας την ευχαρίστηση.